Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AdventureCraft

Shiraiize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podoba mi sie prezentacja do tego damy w administracji hihi :D Zagram :P

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

No to teraz paniusiu poleci HEJT!

Budowle, pluginy na serwerze może i są ciekawe, ale widziałem identyczne na wielu serwerach podobnych trybem do tego.

Administratorka (właścicielka) jest chamska, zachowuje się gówniarsko i niedojrzale. Wszedłem na serwer, grzecznie zaproponowałem kilka autorskich pluginów, spytałem się, czy są potrzebne. Odpisała mi oczywiśćie wielka developerka, że nie, bo tu już są autorskie pluginy wykonane przez nią. Kiedy pewnym sposobem sprawdziłem listę pluginów która jest bardzo słabo zabezpieczona i wymieniłem je wszystkie na chacie, to wyzywała się ze mną jakieś 5 minut, przepytałem ją z Javy, na każde pytanie odpowiadała wyzwiskami, aż w końcu, gdy brakło jej argumentów dostałem bana z powodem "spierdalaj". Fakt faktem, na serwerze jest wyłącznie skript, a administratorka musi się jeszcze wiele nauczyć o kulturze i szacunku dla kogoś, kto ci coś za darmo kurwa oferuje.

No nieźle troszkę namieszałeś. Skończyło się na tym, że wymieniłeś pluginy na chacie. Pisałam, że sama piszę pluginy, a nic nie napisałam, że pluginy na serwerze są moje :) A powiem szczerze nie ładnie jest kłamać :< Zbanowałam Cię gdyż zniechęcałeś graczy do gry na serwerze po odmowie. Pozdrawiam.

Jeszcze dołożę trochę zdrowej krytyki na temat banów.

Jesteś bardzo porywcza, strzelasz banami na prawo i lewo. Kolega wyżej także dostał bana za coś, za co na większości serwerów można dostać najwyżej kicka / pouczenie od administratora. Myślisz, że jak masz permisje to możesz znieważać graczy i ich przestawiac? Pani, to nie ten świat. Tutaj serwery tworzy sie pod graczy, a nie graczy dostosowywuje sie pod serwer.

Gdyby nie ta pani, serwer byłby lepszy. Moja ocena na tę chwilę

2/10 z powodu właścicielki i jej zachowania.

@ UP

Troszkę mnie to śmieszy ale tak. Serwer był wcześniej postawiony na innej serwerowni gdzie przez głównego właściciela został ustalony Ban na 1h za pisanie na /me.

Traktuje wszystkich równo, gdyż sama jestem człowiekiem. Masz jakiś problem, bo kolejna osoba odmówiła Ci dania passów do plików serwerowych czyli Twojego "Niby" tworzenia pluginów.

Wiem jak do kogo się odzywać. Odmówiłam Ci więc za pierwszym razem już powinieneś grzecznie dać spokój.

I proszę o przestanie robienia dram w postach gdyż to tylko jest udręka dla Administracji Forum. Dziękuję :)

Opublikowano

Nie przeklinaj, nie wypada młodej osobie używania wulgarnego języka. Pozdrawiam - m i ł e g o   d n i a : )

Opublikowano

Serwer naprawdę godny polecenia. Administracja jest miłaopanowania oraz pomocna. Gram od powstania tego serwera (tej edycji). Chociaż stoi niedługo to wciąga lepiej niż innych 99,63% serwerów. Gra się mile i przyjaźnie a atmosfera co tu powiedzieć ''miód malina'' ! Ogólnie na serwerze praktycznie każdy każdego zna. Bardzo często odbywają się ciekawe eventy. Ogólnie nic dodać nic ująć + jest również duży drop. A co najlepsze startowa działka 50x50 ;]
Nic tylko polecać i grać!

Opublikowano

Serwer jest do dupy. Każdy ma fly, na serwerze jest mało osób, a ta właścicielka to tylko odstrasza od tego serwera.

Opublikowano

Serwera nie polecam. Zawitałem i po chwili wyszedłem. 

Pierwsze wrażenie jest najważniejsze moja droga, niestety na mnie go nie zrobiłyście.

1-01-800x200.jpg

Opublikowano

Piszę to na prośbę użytkownika @1361622928-U485574.pngDamianMMX ponieważ on nie ma 50 postów i nie może tutaj pisać:

Chciałbym przestrzec graczy przed tym serwerem. Serwer jest prowadzony przez kompletnie nie rozumiejącą ideii serwera dziewczyne Shiraiize. Byłem świadkiem kłótni pomiędzy nią a osobą spokojnie proponującą napisanie na zlecenie pluginu. Shiraiize zamiast odmówić zaczeła chwalić się, że jakoby sama potrafi pisać pluginy. Pozatym byłem świadkiem jak na "ostro" miziałą się z innym graczem. Po zwróceniu uwagi dostałem bana. Grałem na tym serwerze kilka dni. Zbudowałem sobie fabryczkę produkcji węgla drzewnego i straciłem tylko czas. Właścicielka traktuje ten serwer jako miejsce dowartościowania się poprzez bany i kicki. Ciekawa historia jest także związana z całym serwerem. Dowiedzialem sie od graczy że poprzedni właściciel i osoba, która postawiła serwer, wgrała pluginy, zrobiła ekonomie oraz wszelkie eventy zniknął po kłótni z Shiraiize, a ona obwołałą się właścicielką serwera. Oznaczo to, że ona się kompletnie na niczym nie zna.

Opublikowano

Piszę to na prośbę użytkownika @1361622928-U485574.pngDamianMMX ponieważ on nie ma 50 postów i nie może tutaj pisać:

Po 1 . Nie było Cię tam w tamtym momencie.

Po 2. Zacząłeś naskakiwać na gracza z powodem "Mizianie się dla rangi "Wlaściciel" ".

Po 3. Ogarnij troszkę i idź do Swojego DoctoRHeaL :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...