Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hotline Miami - Problem z Maskami

Natan17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio na wyprzedaży Steam Było Hotline Miami. Kupiłem. Ku mojemu zaskoczeniu gra jest spaczowana i jest po Polsku ( WOW ).

Wszystko idzie gładko. Wiem że szuka się znajdziek ,,Puzzles" znalazłem wszystkie i ułożyłem układankę przed ukończeniem gry. Po zabiciu Bossa ( Różowa Pantera , ta gościówa i ten typ z UZI ) powinienem dostać maskę Kameleona Louiego. Nie dostałem jej. Z początku nawet jej nie zauważyłem ze jej nie mam bo potem są misje dodatkowe ( Chapter : Answers ). Potem postanowiłem se zagrać w losowy poziom i paczam a jednej maski brakuje. Zabijam bossa ponownie, znów jej nie ma. Pokonałem go z 4 razy i nie dostawałem tej maski. Ludzie gadają by przejść level przed walką z bossem potem ponownie go ubić. Nie działa. Próbowałem grzebać w plikach gry w folderze ,,save" Lecz po tym patchu gra została podzielona na ,,Update" i ,,Original" i wszystko co zmienie w folderze ,,save" zmienia tylko grę ,,Original" a wersja ,,update" jest normalna. Odinstalowywałem grę, nic to nie dało. Bardzo chcę te maskę nie tylko ze względu że jest baardzo dobra lecz też chce mieć achivmenta bo je zbieram :D 

Pomoże ktoś.

PS. W Bossie pierwszym elementem są Różowe Pantery. Przed Walką z bossem polecam maskę Brandona a wpadnie pewne rzadkie osiągnięcie. :)

Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...