Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer a Metin.

Kiksin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na sprzęcie : Windows XP SP3 , Intel Pentium 4 CPU 2.66GHz 1024mb RAM, ATI Radeon HD 4600 Series.. Będą mi serwery Metina2 : Global i Privy śmigać na najmniejszych ustawieniach????

Opublikowano

Tak, oczywiście ścinki przy eventach lub mapach z ogromną liczbą mobów będą się zdażać, ale ogólnie dasz radę pograć ;).

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Tak, będziesz mógł grać bez problemu. Czasem może zlagować jak włączysz więcej niż 1grę ze względu na małą ilość pamięci ram.

Opublikowano

Z racji tego że gra jest mało wymagająca to nawet na słabszym sprzęcie by poszedł :)

Opublikowano

Z racji tego że gra jest mało wymagająca to nawet na słabszym sprzęcie by poszedł :)

Wszystko zależy od klienta danego serwera ;) Niektóre potrzebują sporo ramu.

Btw. @KingOfDeath propsy za avatar :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Starczy, najlepiej wyłącz jeszcze takie apki jak GG, Skype, Internet, będzie lepiej.

Opublikowano

Będzie śmigać jak nowy, koleżka ma słabszego kompa i potrafi jebany na dwóch grać metkach na takich lagach które da się przeżyć :D 

Opublikowano

Ja bym ci polecił zainstalowanie 7 ogólnie bo przyspieszy to twój komputer

Świetny pomysł.. Instalować system który zjada około 700 ram na komputerze z 1 gb ramu...

Jeżeli chodzi o komputer to ja na swoim starym pc ( taki jak twój z tą różnicą że procek 2,8 ghz ) grałem spokojnie na 2-3 konta w lochach typu v1 / v2 / grota, na mapach typu dolina, m1 możesz spokojnie odpalić 2 konta, jeżeli chodzi o dt to jeżeli pójdziesz sam / w dwóch na najniższych ustawieniach powinieneś jakoś dać radę bić. Jeżeli natomiast chodzi o eventy to będziesz miał straszne lagi, ale to tak jak 80% osób wiec nie ma się czym martwić :)

A jak i gdzie sprawdzić jaki mam typ Ram DDR SDRAM DDR2 itp itd... ???

Najprościej zdjąć obudowę komputera i spojrzeć na kości ram. Na pamięci będziesz miał napisaną markę , ilość i rodzaj pamięci.
Ale w ciemno obstawiam że masz ddr2.
Opublikowano

A ile kosztuje na przykład na takim samym sprzęcie jak ten tylko rożnica że 256mb ram. Ile kosztuje powiększenie z 256 mb ram  do 1024mb ??

Opublikowano

Kosci ddr2 mozna wylapac po nawet 10/20zl.

Kup z 2/4gb ramu i bd gites

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Silver™

Nie dość, że spamujesz w tematach gdzie dziesiątki osób udzieliły odpowiedzi, to w dodatku doradzasz szajs jakich mało. Kingston jest jedną z najgorszych firm produkujących RAM. Poczytaj na ten temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...