Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo III na PC czy PS3?

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie jakie są różnice pomiędzy wersją na ps3, a pc? Na jakiej platformie lepiej zagrać i dlaczego? 

Z góry dziękuję za pomoc : ) 

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Jest Wielka różnica, Mam Diablo 3 na Ps3 i PC .  i Powiem ci tak na Pc się lepiej gra ponieważ łączy się serwerami Blizzarda a na ps3 nie. To w sumie utrudnia grę z znajomymi wiadomo w Solo się do bani gra lepiej z kimś prawda:)

nie raz się zdarzyło ze w grze publicznej był chociaż jeden Gracz gdzie miał 2343252523 dmg gdzie to jest normalnie nie możliwe sam idzie i klepie nooby na maksymalnym lvl trudności. Wiec jak Chcesz Rady To Graj Na Pc możne ze dodatek na ps3 poprawi grę bo ogólnie nie da się grać .

nfsw_DSH22PL.png
Opublikowano

Jest Wielka różnica, Mam Diablo 3 na Ps3 i PC .  i Powiem ci tak na Pc się lepiej gra ponieważ łączy się serwerami Blizzarda a na ps3 nie. To w sumie utrudnia grę z znajomymi wiadomo w Solo się do bani gra lepiej z kimś prawda:)

nie raz się zdarzyło ze w grze publicznej był chociaż jeden Gracz gdzie miał 2343252523 dmg gdzie to jest normalnie nie możliwe sam idzie i klepie nooby na maksymalnym lvl trudności. Wiec jak Chcesz Rady To Graj Na Pc możne ze dodatek na ps3 poprawi grę bo ogólnie nie da się grać .

Mi to jest obojętne bo i tak będę grał sam :) Chodzi mi tutaj o grywalność, ilość graczy no i fun z gry bo chyba głównie o to chodzi. Kiedy ma wyjść ten dodatek na ps3? Możesz mi trochę napisać o samym diablo bo grałem tylko w wersję trial i to cała moja przygoda z tą grą. Tutaj mam taką listę pytać co do diablo:

1.Czy w grze są może jakieś instancje czy coś w tym stylu? Jakieś pvp/pve?

2.Ile ok. zajmuje przejście diablo 3 + dodatku?

3.Czy diablo 3 na ps3 ma gorszą grafikę niż pc?

4.Jak wygląda balans w grze? Brać obojętnie jaką klasę i ona będzie robiła taki sam dmg jak pozostałe czy są jakieś różnice?

No i ogólnie gra polega na tym, że przechodzę całą fabułę, wbijam 70lvl i później mogę maxować postać i przechodzić grę na wyższych poziomach trudności tak? Czy oprócz tego są jakieś inne atrakcje?

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

[...]

1.Czy w grze są może jakieś instancje czy coś w tym stylu? Jakieś pvp/pve?

2.Ile ok. zajmuje przejście diablo 3 + dodatku?

3.Czy diablo 3 na ps3 ma gorszą grafikę niż pc?

4.Jak wygląda balans w grze? Brać obojętnie jaką klasę i ona będzie robiła taki sam dmg jak pozostałe czy są jakieś różnice?

No i ogólnie gra polega na tym, że przechodzę całą fabułę, wbijam 70lvl i później mogę maxować postać i przechodzić grę na wyższych poziomach trudności tak? Czy oprócz tego są jakieś inne atrakcje?

1. Jest mapka do pvp ale mało kto z niej korzysta.

2. Jak grasz po 3 h dziennie to gdzieś 1 tydzień.

3. Tak na pc jest lepsza. 

4. Z balansowanie postaci w grze jest bardzo dobre. Nie można narzekać. Po przejściu fabuły (z dodatkiem) można robić Szczeliny Nefalemów lub wypełniać zlecenia, bardzo dobrze płatne :D

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

4. Z balansowanie postaci w grze jest bardzo dobre. Nie można narzekać. Po przejściu fabuły (z dodatkiem) można robić Szczeliny Nefalemów lub wypełniać zlecenia, bardzo dobrze płatne 

balans jest bekowy

monk ma tylko jeden build ktorym soluje T6 prawie najszybciej z wszystkich klas i buildow ale zanim wydropisz itemy do tego buildu to predzej trafisz 6 w totka i ozenisz sie z Kate Upton

najlepszy (bezwzglednie) jest WD pod nefrytowego zniwiarza, ktory zbija wszystko na T6  w 1-3 sekundy (procz straznika)

jak przyfarcisz na setowkach Akkhana to crusader robi prawdziwa sieke z potrojnym ogniem niebios na ostatniej rune 

a reszta gdzies tam w tyle za nimi

no moze fire archont z Magic Missile, lustrzanym zrodelkiem i spora dawka cdr ma szanse  ich dogonic 

Opublikowano

4. Z balansowanie postaci w grze jest bardzo dobre. Nie można narzekać. Po przejściu fabuły (z dodatkiem) można robić Szczeliny Nefalemów lub wypełniać zlecenia, bardzo dobrze płatne :D

No 20h to trochę mało :D Ile da się wycisnąć z tej gry jeśli ubierze się postać w dobre itemy? Co do klas podobają mi się wszystkie oprócz mnicha i maga. To gdzie lepiej zagrać na pc czy na ps3 (grał będę sam)? Opłaca się kupować to diablo jak na 20h bo jak mnie wciągnie gra to pewnie przejdę ją w 3/4 dni :D Jeśli jest dodatek na ps3 do d3 to pewnie kupię bo na konsoli fajniej się gra.

Opublikowano

Można jeszcze osiągnięcia wbijać, a to czasu trochę zajmie :D

No dobra i tak kupię diablo 3 :) Tylko brać na ps3 czy pc? No i czy jest dodatek na ps3?

Opublikowano

Tzn. na ps3 nie ma dodatku jako osobne rozszerzenie tylko muszę kupić wersję od razu z dodatkiem bo w innym wypadku nie będę mógł go mieć? Jak możecie to wypowiedzcie się jeszcze na temat platformy (pc vs ps3), oglądałem gameplay'e i nie ma różnicy w grafice.

Opublikowano

Z tego co wiem to na ps jest pirat D3 i jako test gry mozesz sobie zagrac. Ja osobiscie zamiast kpować D3 na ps wolał bym miec ja za free ;)

Wersja PC ma lepsze/wygodniejsze sterowanie postacią

Opublikowano

Z tego co wiem to na ps jest pirat D3 i jako test gry mozesz sobie zagrac. Ja osobiscie zamiast kpować D3 na ps wolał bym miec ja za free ;)

Wersja PC ma lepsze/wygodniejsze sterowanie postacią

No jest na ps wersja testowa, ale ona blokuje sie chyba na 1 akcie.

Edit: To jak dostać tą darmową wersję? Bo po co mam płacić 100zł skoro mogę mieć za darmo?

Opublikowano

Odświeżam temat.

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za pomoc. Proszę o zamknięcie tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...