Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DDOS DROPHACK czy INNE GOWNO?

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Zaczynam rankeda wszystko ok ALe nie moge wbic do gry co jest kurwa po 4razie daje rade, ok gram juz na linni i JEB PROBA ODNOWNIENIA ŁĄCZENIA i tak co chwile... ez ma tak samo... z enemy jest

Opublikowano

Ja dzisiaj miałem tak, że pod koniec gry kliknąłem kontynuuj i wywaliło do ekranu głównego zamiast podsumowującego. W historii gry nie ma, a grałem chyba o 12....

Specjalista
Opublikowano

Ez w enemy ma to samo ... Tylko do morde podeszłem i znowu to samo... 

Gra jest 4vs4 ale co tam flamuja mnie jak chca jakbym to specjalnie robil ~Yasuo 1/8

Specjalista
Opublikowano

Nie sądze aby to był drophack, raczej nikt nie ddosował by swojego teamu wiec.. 

Jak się ma z tego korzyści to co szkodzi?

Specjalista
Opublikowano

A jakie można mieć korzyści z ddosowania gry na samym poczatku I załatwiania sobie w ten sposob 100% przegrania gry ;x

Bo koleś się nie wyfarmi a mi wywalało wtedy kiedy bylem obok enemy czyli tak oddalem 2kille, teraz grałem bez żadnych lagów :) A ta Fiora to ma dziwne statystyki na tych meczach, bo albo w pizdu źle albo w pizdu dobrze  

Opublikowano

Echhh, DropHack jak się nie myle polega na wysłaniu bardzo wielu komend do serwera, które lagują aktualny mecz w którym się znajdujesz. Wtedy ping skacze do 1000, głównie tracimy połączenie, a DropHack'er, że tak to ujmę też ma lagi, ale przed tym przygotowuje się na Cb, czyli np. ADC i jedziesz AA, lagi miną, Ty nie żyjesz nie masz turreta, a on sobie popier**** po mapie. A jeśli już mecz się skończy czy tam wyrzuci, to nie masz go w historii gier :D Przydatne dla cweli, którzy przegrywają i nie umieją się wybić ;*

Pasjonat
Opublikowano

Ja dzisiaj miałem tak, że pod koniec gry kliknąłem kontynuuj i wywaliło do ekranu głównego zamiast podsumowującego. W historii gry nie ma, a grałem chyba o 12....

Zawsze jest tak, że jak pominiesz czekacie na statystyki to nie widzisz gry w historii dopóki nie zrestartujesz klienta.

.

Opublikowano

Coraz czesciej przytrafia mi sie takie cos rowniez, ostatnio wygralismy tf lecimy do nexusa a tu jeb i gry nie ma nigdzie.

Najciekawsze jest to, ze gra trwala 50 min a akurat przy koncu ja wyjebalo. :D

Specjalista
Opublikowano

Rito chyba upada jak nie ogarna to GG

teraz w lolu to

bol

dh

ddos

troll

A wiadomo kiedy gdzie nowa mapa SR?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...