Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAŻALENIE] Upss

▒Kiszka▒

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem zgłosić iż użytkownik Upss mnie obraziła słowami

Debil pierdolony

oczywiście to było na poważnie, a nie dla żartów.

Dodatkowo pragnę zaznaczyć, że Why, oraz Miszczu byli wtedy na kanale i nie zareagowali w ogóle.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Chciałem zgłosić iż użytkownik Upss mnie obraziła słowami

oczywiście to było na poważnie, a nie dla żartów.

Dodatkowo pragnę zaznaczyć, że Why, oraz Miszczu byli wtedy na kanale i nie zareagowali w ogóle.

Bo nie warto.

Zaprezentuj może jakieś dowody, że to faktycznie było do Ciebie, bo przez treść zwykłym cytacie to tak trochę ciężko.

Opublikowano

Bo nie warto.

Zaprezentuj może jakieś dowody, że to faktycznie było do Ciebie, bo przez treść zwykłym cytacie to tak trochę ciężko.

Sprawa Ciebie nie dotyczy.

Jednak było to w ten sposób, że wszedłem na kanał, powiedziałem cześć, a Upss "Łoo ten znowu przyszedł" to powiedziałem "grzeczniej" a Ona "Mutuje go, debil pierdolony".

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

To musisz teraz przedstawić odpowiednie dowody/wskazać światków.

Ciebie sprawa nie dotyczy. Jak już wyżej napisałem, Why i Miszczu byli przy tym.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Sprawa Ciebie nie dotyczy.

Jednak było to w ten sposób, że wszedłem na kanał, powiedziałem cześć, a Upss "Łoo ten znowu przyszedł" to powiedziałem "grzeczniej" a Ona "Mutuje go, debil pierdolony".

Wyzwała Cie prawdopodobnie dlatego, że prowokujesz. Dobrze wiesz, iż większość użytkowników TS'a nie znosi twojej osoby. Skoro wtedy nikt nie zareagował, to na co teraz liczysz?

Opublikowano

Ciebie sprawa nie dotyczy. Jak już wyżej napisałem, Why i Miszczu byli przy tym.

To prawda. Mnie ta sprawa nie dotyczy, ale dowody/świadków powinieneś przedstawić, żeby poprzeć czymś swoje oskarżenie.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Wszyscy dobrze wiemy, że nie dogadujesz się z ekipą forum, wszyscy z Ciebie drwią i się nabijają.

Oskarżając kogoś o jakąś pierdołkę z nikim się nie dogadasz. Polecam Ci ugadać się z @Upss na TeamSpeaku, a nie

zawracać czas ekipy. :)

Opublikowano

Wyzwała Cie prawdopodobnie dlatego, że prowokujesz. Dobrze wiesz, iż większość użytkowników TS'a nie znosi twojej osoby. Skoro wtedy nikt nie zareagował, to na co teraz liczysz?

Szczerze? Nie interesuje mnie w ogóle zdanie jakichkolwiek użytkowników na mój temat, jest to sprawa indywidualna, a ja jestem jaki jestem i tym, że ktoś mi powie "nie lubię cię" chyba nie liczy, że się zmienię. Nie prowokuję, wręcz przeciwnie, ty jesteś prowokatorem czasem, ale nie o tym sprawa. Nie obraziłem jej, ani w ogóle w jej stronę się nie zwróciłem, więc nie życzę sobie takiego odzywania w moją stronę. Skoro na mnie skargi o byle co, w zasadzie nic poskutkowały, to teraz będę tak zgłaszać każdą osobę, która obraża mnie. Nie nagrywam, gdyż jest tak w regulaminie TS, jednak gdyby była możliwość, to bez problemu byłbym w stanie włączyć nagrywanie i przedstawić dowody.

Wszyscy dobrze wiemy, że nie dogadujesz się z ekipą forum, wszyscy z Ciebie drwią i się nabijają.

Oskarżając kogoś o jakąś pierdołkę z nikim się nie dogadasz. Polecam Ci ugadać się z @Upss na TeamSpeaku, a nie

zawracać czas ekipy. :)

żałosne.

MPC Hejter Team Leader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...