Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy grasz w Minecrafta na telefonie/tablecie?

bilon22

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy grasz w MC na telefonie/tablecie?

• Tak
      4
    • Nie
      4
    • Grałbym jakbym miał na telefonie/tablecie :3
      1
  2. 2. Czy jesteś zainteresowany serwer MC na telefon/tablet?

• Tak
      3
    • Nie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamarzyło mi się stworzyć serwer MC na urządzeniach przenośnych :3 Czy kogoś to interesuje? :D Z góry dziękuję za info

Bilon22 :3

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Czytałem ;-;

Stąd moja idea xD

Mam kasę i możliwości na stworzenie takiego serwera ;-; Większość projektów z MPC o których czytam kończą się jako projekty więc pozwoliłem sobie wziąć się za to samemu :D

Btw. nie wiem ile osób wgl. to zainteresuje :D Nie opłaca się robić serwera dla siebie xD

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Czytałem ;-;

Stąd moja idea xD

Mam kasę i możliwości na stworzenie takiego serwera ;-; Większość projektów z MPC o których czytam kończą się jako projekty więc pozwoliłem sobie wziąć się za to samemu :D

Btw. nie wiem ile osób wgl. to zainteresuje :D Nie opłaca się robić serwera dla siebie xD

Ja nie robię serwera dla siebie. Mam warunki, własną małą serwerownię. Kilkadziesiąt GB dla takiego serwera się znajdzie. Jestem w fazie sprawdzania pluginów itp. Jutro być może zacznę już budować mapę.

Opublikowano

Nic nie stoi na przeszkodzie, bym tworzył taki serwer obok :3

Mój serwer ma być bardzo ogólnym freebuildem xD Twój już nie pamiętam jaki miał być, ale nie myślę, bym Ci się wcinał :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...