Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt serwis sponsorujący serwery Minecraft - szukam chętnych do pomocy. [PHP/JAVA/JS/CSS/HTML]

PleSX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

956951402316649322227.png

Witam!

Tworzę serwis który będzie za darmo sponsorował serwery minecraft. 

Nie będzie to kolejny serwis oferujący zlagowane serwery. Serwery będą obsługiwane przez wydajne i mocne serwery dedykowane.
Zacząłem tworzyć stronę. Jednak sam nie jestem wstanie jej skończyć. Musze dokończyć program obsługujący serwery minecraft.

Oraz panel i stronę serwera. 

Każda osoba otrzyma 10 slotowy serwer i stronę serwera. 
Jednak ciekawe i popularne projekty będą mogły dostać dodatkowe zasoby na rozbudowę serwera.

Tutaj kilka SS:

925251402316649322227.jpeg

601271402316649322227.jpeg

401411402316649322227.jpeg

Poszukuje osób które pomogą mi w:

dopracowaniu aplikacji obsługującej serwery minecraft. Wymagana znajomość javy. 

dopracowaniu panelu administratora, generatora stron serwerów (panel gracza, newsy od administracji serwera, sklep SMS). Znajomość html php css mysqli.

Proszę o dyskusję w tym wątku oraz kontakt PW.

Pozdrawiam Kuba. 

Opublikowano

Na czym chcesz zarabiać? :3

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Jkie będziesz czerpać z tego korzyści ? Nawet wpiernicz za darmo się nie dostaje..

Wydaje mi się że Fake albo coś typu "MandzioCraft"...

1391501805-U179206.gif

1 kliknięcie to spalenie 1.42 kalorii, ale klikając Lubię to magicznym sposobem nie spalasz nicspróbuj na moim poście !

Opublikowano

Skoro padło już to pytanie to odpowiem. 

Każdy serwer będzie oceniany co tydzień. Będą przyznawane punkty. Ocena będzie zależna od ilości graczy online (średniej w tygodniu), obciążenia przez serwer (ram i cpu / graczy) oraz obrotu w sklepie SMS. 
Sklep SMS będzie obowiązkowy generowany przez stronę. Administracja będzie mogła wybrać co w takim sklepie będzie się znajdować. Zysk ze sklepów będzie utrzymywał cały serwis. 

Edit. Może źle napisałem. Nie będzie obowiązkowy ale bez tego nie będzie można otrzymać szybko dodatkowych slotów.

Opublikowano

Masz już na to przygotowane fundusze? 

Dlaczego nei zrobisz tego w języku angielskim?

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...