Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Podajcie mi Rady dotyczące gry Syndrą oraz według was najlepszy Build

ChoryLloyd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałabym was poprosić o Rady dotyczące Gry syndrą oraz jaki najlepszy build dla niej.

Chciałabym po prostu poznać wasze opinie,zdanie,rady dotyczące gry tą postacią będę wdzięczna.

+ za najlepszą odpowiedź dam Lajka. 

Z góry przepraszam jeżeli ten temat jest w złym dziale i  proszę o przeniesienie na poprawny.

wilowo.jpg

Opublikowano

Robisz combo Kulka, Falą tak żeby zestunowało, potem Rzucasz w p\enemy kulką lub minionem, starasz się zawsze dołożyć w trakcie comba jedną kulkę i odpalasz ulta. Burst niesamowity. Budujesz mniej więcej jak Ori, Must Have to Athenes Unholy cośtam, ten kielich, potem rabadabadon, Dfg, Zhonya, Sorce i reszta sytuacyjnie. 

Opublikowano

Syndra jest dość OP postacią, na pewno grałeś karthusem i trzeba było napieprzać z Q to tak samo masz na Syndrze.

Syndra ma dobre combo (1x Q + E+ W  i na dokończenie 3x q +r). Jak ogarniałeś karthusa to i syndre ogarniesz, jest jeden minus tej postaci ;/ jest bardzo manożerna. Zawsze przy 3-4 blue prosisz junglera aby Ci go oddał.

Co do build: Obuwie maga - żwawość, bluźnierczy Graal athene, zabójczy kapelusz rabadona, w objęciach ognia, klepsydra Zhoni i kostur pustki.

Zaczynasz z: Pierścieniem dorana i potami lub 2x amulet wróżki i poty.

Przed 6-tym lekko harrasuj a po 6  lvlu i złożonym Graal-u możesz się starać już o dużo killi ;d

To jest mniej więcej moja opinia, rada, build.

Opublikowano

Syndra jest dość OP postacią, na pewno grałeś karthusem i trzeba było napieprzać z Q to tak samo masz na Syndrze.

Syndra ma dobre combo (1x Q + E+ W  i na dokończenie 3x q +r). Jak ogarniałeś karthusa to i syndre ogarniesz, jest jeden minus tej postaci ;/ jest bardzo manożerna. Zawsze przy 3-4 blue prosisz junglera aby Ci go oddał.

Co do build: Obuwie maga - żwawość, bluźnierczy Graal athene, zabójczy kapelusz rabadona, w objęciach ognia, klepsydra Zhoni i kostur pustki.

Zaczynasz z: Pierścieniem dorana i potami lub 2x amulet wróżki i poty.

Przed 6-tym lekko harrasuj a po 6  lvlu i złożonym Graal-u możesz się starać już o dużo killi ;d

To jest mniej więcej moja opinia, rada, build.

Na manożerność jest rada. Ja zawsze buduje dwa dorany i mniej więcej w 10 minucie mam mana regen taki jakbym miał blue dzięki kliechowi.

Opublikowano

@UP

Też racja z tymi doranami, nic nie mam przeciwko...

Każdy kupuje na Syndre to co bardziej mu się spodoba ( dorany lub kielich )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...