Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM TGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O Mnie:

Zacznijmy od tego że się przedstawię, mam na imię Łukasz i mam 17 lat  Moje główne zainteresowania to obróbka filmów,

gry

komputerowe . Na serwerach metin głównie zajmowałem się reklamą oraz "Gmowaniem".  Jestem w stanie poświęcić

na servie

od 6 do 8 godzin dziennie. Jestem osobą godną zaufania, mam równo pod sufitem i sumiennie

wykonuje swoje pracę.

Posiadam oczywiście mikrofon i bardzo chętnie będę przebywał na ts :)

Oferuję:

- Łatwy i szybki kontakt.

- eventy na serwerze.

- Wyłapywanie cheatów.

- Sporo wolnego czasu który mogę poświęcić na życie serwera.

- Sprawdzanie serwera pod kątem bugów, i szybkie alarmowanie jeżeli takie wystąpią.

- Solidną i sumienną pracę.

- Opieke nad serwerem.

- Odpowiadanie na różne pytania graczy dotyczące serwera.

- I Wiele więcej.

Doświadczenie:

Nie ukrywam że doświadczenie mam sporo, grę z metinem zacząłem gdy był tylko serwer Monastyr i feniks(nie wiem dokładnie
ile 

lat temu to było) Po jakimś czasie przerzuciłem się serwery prywatne z ambicją zostania kimś więcej niż

zwykłym graczem. Udało

mi się zostać gmem na serwerze TheNextLand, niestety serwer stał zaledwie kilka miesięcy.

Potem zostałem gmem na

zagranicznym serwerze Soulju(tak, angielski nie jest mi obcy) Niestety ten serwer też padł po

kilku miesiącach. Potem zostałem

gmem na serwerze elitemt2, lecz z powodów osobistych musiałem zrezygnować. Na 

każdym z serwerów nie było na mnie

skarg, ludzie bardzo mnie wychwalali

Kontakt:

- GG - 32278584

- PW na Forum

Wiem ze podanie brzydkie ale cos mi sie ryplo  center

1.png

Kliknij, aby przejść do prezentacji.

Opublikowano

Jestem w stanie poświęcić

na servie

od 6 do 8 godzin dziennie. Jestem osobą godną zaufania, mam równo pod sufitem 

Mówisz że spędzanie 3/4 czasu dziennego na serwerze, to bycie "normalnym" ?

Opublikowano

Nie polecam, interpunkcja mówi sama za siebie. Ziomek, w tych czasach już nikt nie szuka kogoś do "gmowania" jak to nazwałeś, no chyba 9 latek który ma serwer hamachi.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Nie polecam, interpunkcja mówi sama za siebie. Ziomek, w tych czasach już nikt nie szuka kogoś do "gmowania" jak to nazwałeś, no chyba 9 latek który ma serwer hamachi.

jeszcze masz cos do pisania z chęcią poczytam se :). Gdzieś pisze ze mam serwer hamachi? gmowania jak ty to napiszesz ? :)

1.png

Opublikowano

Nie ukrywam że doświadczenie mam sporo, grę z metinem zacząłem gdy był tylko serwer Monastyr i feniks(nie wiem dokładnie
ile 

lat temu to było) Po jakimś czasie przerzuciłem się serwery prywatne z ambicją zostania kimś więcej niż

zwykłym graczem.

I ty mi piszesz ze masz 17 lat? Śmieszne żarty! :P Popatrz na konstrukcję zdań.. Twoje zdania w popranym polskim nic nie znaczą :D

Opublikowano

ile 

zwykłym graczem.

I ty mi piszesz ze masz 17 lat? Śmieszne żarty! :P Popatrz na konstrukcję zdań.. Twoje zdania w popranym polskim nic nie znaczą :D

Okularki musisz założyć bo jeszcze masz na samym dole cos napisane :)

1.png

Opublikowano

"Nie ukrywam że doświadczenie mam sporo" a ja nie ukrywam że nie rozumiem tego zdania:D

"Po jakimś czasie przerzuciłem się serwery prywatne z ambicją zostania kimś więcej niż

zwykłym graczem." Po jakimś czasie zobaczyłem to zdanie i go nie zrozumiałem :D

"Potem zostałem

gmem na serwerze elitemt2, lecz z powodów osobistych musiałem zrezygnować." Możesz powiedzieć mi jaki posiadałeś nick? (zapewne nie byłeś bo team w ogóle się nie zmieniał)

"mam równo pod sufitem" kto normalny tak piszę?:D

Opublikowano

Okularki musisz założyć bo jeszcze masz na samym dole cos napisane :)

jeszcze masz cos do pisania z chęcią poczytam se :).

Z takimi odzywkami i kulturą możesz liczyć co najwyżej na bardzo amatorski team lub nawet żaden.

Trudno napisałem to co miałem napisac :)

My Cię tutaj nie znamy i jedyną Twoją wizytówką jest ten temat, który nie zachęca niczym.

PS. nie "na servie", tylko "na serwerze". Polecam chociaż w takim ogłoszeniu posługiwać się poprawną polszczyzną. Nikt nie szuka do teamu kogoś, kto nie potrafi się wysłowić w swoim ojczystym języku.

@BlademasterYoT fakt, z tym ojczystym językiem mogłam się pomylić, jednak nawet gdybyś nie pochodził z Polski, to nie wierzę, że nie wiesz, że pisze się "na serwerze" lub "poczytam sobie", a nie "se", skoro znasz słowa trudniejsze (zresztą w żadnym słowniku nie znajdziesz słowa "se", chyba, że polskiego uczyłeś się od kolegów z podwórka). Nie napisałam, że kogoś tutaj obrażasz, ale jesteś bardzo niemiły i agresywnie nastawiony do osób, które wypowiadają się negatywnie.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...