Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League of Legends - Czy nadal opłaca się grać?

Piecu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.

Czy nadal opłaca grać w tą grę pełną trolli , czy przenieść się np na dota2 / smite

co sądzicie?

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Polecam nadal ćwiczyć swe umiejętności, po pewnym czasie wybijesz się tak czy tak. Jeśli jednak Cię to nie kręci to znajdź jakąś ferajnę i grajcie rankedy drużynowe. Tam trolli nie spotkasz,

a jeśli spotkasz to tylko w przeciwnym teamie, a to chyba Cię ucieszy skoro "free win" ^^ ;D W każdym razie życzę powodzenia i jak najmniej trolli ;)

4043121350.png

Opublikowano

W każdej grze są nobby i afki, myślisz że w Docie jest lepiej? Mylisz się. Sam sobie musisz odpowiedzieć czy grasz dla zabawy nie zwracając uwagi na wynik czy grasz by wygrać bez jakichkolwiek przyjemności. Graj ze znajomymi to nie będziesz mieć 'trollow, afkow czy innych nobow'. Pamiętaj że trolle raz trafiają się do Ciebie, a raz do enemy. Wybór należy do Ciebie w co będziesz grać.

Opublikowano

Polecam nadal ćwiczyć swe umiejętności, po pewnym czasie wybijesz się tak czy tak. Jeśli jednak Cię to nie kręci to znajdź jakąś ferajnę i grajcie rankedy drużynowe. Tam trolli nie spotkasz,

a jeśli spotkasz to tylko w przeciwnym teamie, a to chyba Cię ucieszy skoro "free win" ^^ ;D W każdym razie życzę powodzenia i jak najmniej trolli ;)

Oznaczyłem od razu jako najlepszą odpowiedź - poszukam sobie teamu i spróbuję :)

Nie przyjąłem ranked teamów do myśli bez twojej wypowiedzi.

Opublikowano

Dałeś za przykład przejście na inne gry jak Dota2 czy Smite, a powiem Ci, że w Docie2 jest pełno noobów i trolli, szczególnie rosyjskich, nie wiem czemu na EU rejonach grają, ale prawie co gre się ma ruska i trzeba się użerać z takim bo ni to ang nie umie ni to pomagać nie chce. 

Opublikowano

Dałeś za przykład przejście na inne gry jak Dota2 czy Smite, a powiem Ci, że w Docie2 jest pełno noobów i trolli, szczególnie rosyjskich, nie wiem czemu na EU rejonach grają, ale prawie co gre się ma ruska i trzeba się użerać z takim bo ni to ang nie umie ni to pomagać nie chce. 

a co powiecie o Smite?

Opublikowano

Myślę gdy wejdzie nowy wgląd  Summoner Rift to bedzie grało jeszcze więcej ludzi wiec myslę że warto dalej się uczyć. Pracownicy Riotu robią wszystko by zmiejszyć trolowanie

Opublikowano

@up podaj chociasz jedna rzacz które je zmniejsza. Prawda jest taka ze riot nic z tym nie robi, pozwala ludziom być ulomnym

Opublikowano

Jeżeli potrafisz grać to osiągniesz wszystko, nie ważne czy są trolle/afki/flamerzy. 
Ze wszystkiego da się wyjść.

Nie będe ukrywać.. nie potrafiłem wyjść z brązu i kupiłem na allegro "trening" lol'a czy jak to zwał (chodzi o coaching).
2/3 tygodnie i z brązu w niecały miesiąc bujam się w diamencie 3 ;)
Są jeszcze ludzie, którzy potrafią zrobić wiele rzeczy.

Opublikowano

Moim zdaniem nie opłaca się. League of legends strasznie ogranicza gracza jeśli chodzi o otwartość na inne gatunki gier. Mam cs, mam far cry 3, ale w to nie gram. Czemu? Bo sobie myśle.. a tam nie bede gral w te gry skoro moge grac w lola. Nie jest tak, ze ta gra uzaleznia, bo gram z 3 gry dziennie, ale tak sie do niej przyzwyczailem, ze ciezko mi grac w inną gre. Gra op pewnym czasie staje sie monotonna, no ile gier mozesz zagrac na tej samej mapie, tym samym trybie? Niby kazda gra sie od siebie rozni, ale nie az tak, zeby nie odczuwac monotonnosci po tych tysiacach gier. Na szczescie ja jej jeszcze jakos specjalnie nie odczuwam. W dodatku grasz sobie w tą gre nie wiadomo ile, a i tak nic nie osiągasz. Przynajmniej tak jest u mnie. Fajnie sobie popykać ze znajomymi, ale są lepsze gry jeśli nie jesteś jakimś fanem gatunku. A na lola trzeba mieć duużo czasu. 

1373637009-U477327.png

Opublikowano

a co powiecie o Smite?

to samo co w lidze legend, mniej trolli/flamerow, wiecej ludzi co nie ogarnia tej gry

@up podaj chociasz jedna rzacz które je zmniejsza. Prawda jest taka ze riot nic z tym nie robi, pozwala ludziom być ulomnym

resktrykcje na chat xD 

Opublikowano

Smite to przyjemna gra. W niej chodzi bardziej o zręczność aniżeli taktyki, z tego co słyszałem.

Zależy - jak kto gra oraz jakimi postaciami gra.

Do pewnych postaci typu Loki trzeba mieć zręczność

A do postaci typu Guan Yu potrzebna jest taktyka :)

ale o tym porozmawiać jest lepiej na Podforum SMITE.

Opublikowano

Według mnie lol upada w mega tempie. Riot daje chujowe patche, nic nie robi z tymi drophackami i innymi Bolami(teraz jeszcze widzę, że powstaje ten BOL2).Niedługo mają powychodzić jakieś MOBY od innych firm.

Porównując fun z gry jaki był w 1/2 sezonie a jaki jest teraz to...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...