Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bateria 3000mAh Galaxy S3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zastanawiam się nad kupnem baterii 3000mah do mojego SGS3 tyle, że nie ma jej dostępnej w sklepie takim jak np.: komputronik.pl.

Widziałem jedynie na allegro ofertę:

http://allegro.pl/ory-bateria-samsung-i9300-galaxy-s3-3000mah-black-i4305096762.html

Jeśli ktoś by znalazł by mi tą baterię NOWĄ z tylną klapką (CZARNĄ!), byłbym wdzięczny! <3

Z góry dziękuję, osobom które włożyły wysiłku dla mnie odwdzięczę się lajkami :)

Opublikowano

Myślę, że znalazłeś już taką ofertę na allegro. Na wszelki wypadek wrzucę linka jeszcze raz:

http://allegro.pl/ory-bateria-samsung-i9300-galaxy-s3-3000mah-black-i4305096762.html
Mamy napisać do Komputronika, żeby specjalnie złożyli zamówienie na taką baterię, bo ty chcesz ją kupić?

Chyba nie do końca rozumiem, czego do nas oczekujesz.

Chodzi mi o jakąś dobrą ofertę z nową baterią a nigdy nie zamawiałem na Allegro i boję się wybrać :). Czyli tą z Allegro, mogę bezpiecznie zamówić? ;>

Opublikowano

Sprzedawca ma ponad 40.000 pozytywnych komentarzy i niecałe 100 negatywnych, wątpię, żeby był złodziejem. :)

http://allegro.pl/show_user.php?uid=10343097
Jeśli się boisz, możesz zamówić baterię za pobraniem (płacisz listonoszowi/kurierowi przy odbiorze paczki). Sprzedawca oferuje również opcję odbioru osobistego (w Warszawie), co zmniejsza ryzyko oszustwa.

ㅈㅈ.

Opublikowano

Jak może być większa pojemność baterii? Dafuq? Skoro producent włożył do niej największą jaką się dało, to jak może jakiś chińczyk dać tego więcej? xDDDDD

Nie kupuj, po pierwsze ściema, bateria pewnie ma ,niej mAh niż tą co teraz masz, po drugie chińskie ścierwo, popatrz sobie na budowę takiej baterii, nie chciałbym, żeby wybuchła mi w kieszeni ;)

Opublikowano

Jak może być większa pojemność baterii? Dafuq? Skoro producent włożył do niej największą jaką się dało, to jak może jakiś chińczyk dać tego więcej? xDDDDD

Nie kupuj, po pierwsze ściema, bateria pewnie ma ,niej mAh niż tą co teraz masz, po drugie chińskie ścierwo, popatrz sobie na budowę takiej baterii, nie chciałbym, żeby wybuchła mi w kieszeni ;)

Przecież to jest bateria Samsunga. Producent normalnie nie wkłada takiej krowy do telefonu, żeby nie odpychał klientów wyglądem i ogromną wagą. 

ㅈㅈ.

Opublikowano

Przecież to jest bateria Samsunga. Producent normalnie nie wkłada takiej krowy do telefonu, żeby nie odpychał klientów wyglądem i ogromną wagą. 

Nie. Nie wkłada dlatego, żeby sobie jeszcze zarobić. Z tą baterią telefon to wcale nie krowa.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Nie. Nie wkłada dlatego, żeby sobie jeszcze zarobić. Z tą baterią telefon to wcale nie krowa.

Bateria już przyszła, i na starej gdybym grał w szkole na każdej przerwie (+lekcji, bo teraz jest koniec roku i są luzy), to po wyjściu ze szkoły o godzinie 14:00 by mi już padła, a ta nowa niedość, że wykorzysytałem cały dzień, to jeszcze na koniec dnia po 13-14 godzinach zostało jej 20%. Gdy telefonu używa się sporadycznie, jeden dzień zużyje ok. 40%, a gdy telefon się "oszczędza" to zużyjecie nawet 10 :). Pozdrawiam, i wszystkich co mają SGS3 polecam kupić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...