Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smartfon za 400 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym kupić nowy smartfon, gdyż mój galaxy y gt s5360 mnie dosłownie denerwuje. I jaki sensowny smart za 400 zł można dostać? Min. 1gb ram.

Problemu nie byłoby, gdyby Moto E weszła do Polski. Wtedy ten wybrałbym

Opublikowano

@up

Jaki Note II?
Używane Samsungi Note II zaczynają się od od 750 zł na allegro...

@topić
Na twoim miejscu dołożyłbym 100 zł i wybrałbym Nokia Lumia 520, Windows Phone będzie działać lepiej niż jakikolwiek smartfon z Androidem do 400 zł. Do 400 zł nie kupisz dobrego smartfona z Androidem który będziedziałał płynnie.

Ale jeśli koniecznie musi być Android to kupiłbym takie cośhttp://allegro.pl/nowy-htc-one-s-16gb-pl-menu-bez-sim-gw24-i4279669289.html

Przepraszam, jesli w moich postach nie bedzie polskich znakow - mieszkam w Niemczech.

Opublikowano

@up

Jaki Note II?

Używane Samsungi Note II zaczynają się od od 750 zł na allegro...

@topić

Na twoim miejscu dołożyłbym 100 zł i wybrałbym Nokia Lumia 520, Windows Phone będzie działać lepiej niż jakikolwiek smartfon z Androidem do 400 zł. Do 400 zł nie kupisz dobrego smartfona z Androidem który będziedziałał płynnie.

Ale jeśli koniecznie musi być Android to kupiłbym takie coś: http://allegro.pl/nowy-htc-one-s-16gb-pl-menu-bez-sim-gw24-i4279669289.html

Windows Phone to porażka. Mało aplikacji i gier. Tylko dla ludzi pracujących.

Według mnie dołóż 200 złotych i kup Motorolę Moto G. Dobry ekran i dobra wydajność za małą cenę.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

A czy można kupić smartfona, przełożyć kartę sim i nic się nie stanie? Bo mam galaxy y na umowie mix doładowania.

Opublikowano

LG Swift L7 II - używaną powinieneś dostać od 300zł

GoClever Quantum 4 - nówkę dostaniesz do 400zł, polska firma, i dosyć dobrze sobie radzi

Overmax Vertis - od 300zł nówka, ale słabe wykonanie, jak Ci spadnie możesz pożegnać się z ekranem

Też miałem tego Younga, dopóki go nie wyprałem, hehe, plusem jego był łatwy flashing i root. Teraz osobiście mam WT19i LWW i też sprawuje się nieźle, a dostałem go za 230zł używkę :P

Opublikowano

A czy można kupić smartfona, przełożyć kartę sim i nic się nie stanie? Bo mam galaxy y na umowie mix doładowania.

Ja sam (jak miałem telefon na umowe, teraz nie jestem bo to shit) kupiłem innego smartfona i przełożyłem kartę z poprzedniego. I działało.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Ja bym ci radził kupić lumię 520, niektóra osoba wspomniała tutaj, że wp to *gówno* chodź zapewne nigdy go nie widział. Gdybyś kupił komórkę do 400zł z androidem na pewno nie byłby płynny tak jak windows phone 8. Sam posiadałem lumię 520(teraz posiadam 1020), wszystkie gry są na nią zoptymalizowane więc nie będziesz miał problemów z grami.

Jeśli chcesz mnie płynny system, żadnych zacięć, zoptymalizowane gry (wszystkie gry będą ci działać), dobry aparat to bierz lumię.

Poczekam, aż wejdzie moto e do sklepów A może ten?

http://www.mediaexpert.pl/smartfony/smartfon-overmax-expi-czarny,id-217708Quad core, duży ekran, żelek na pokładzie i 1GB ram za 500 zł.

To już lepiej overmax vertis 1. Ja bym takich telefonów nie kupił, musi być haczyk w takich telefonach, pewnie szybko się psują, ale się zacinają strasznie. Widzę, że możesz dodać więcej kasy to kup lumie 820 ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...