Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Haczyk - kupno Borderlands 2 GOTY

Semyaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ile się nie mylę to na g2a klucze sprzedają też użytkownicy a nie tylko sama strona. Oczywiście masz zaznaczone czy dany klucz sprzedaje strona czy użytkiwnik, ja bym osobiście niebryzykował.

76561198053546969.png

Opublikowano

Jest to klucz od G2A a nie od użytkownika. CZyli na 100 % dostaniesz, chcesz to nawet psc możesz tam kupić. Sam tam kupuje.

Opublikowano

Lol, to jest zwykły sklep różnica w cenie wynika z różnic w walucie. Wiedźmin 3 będzie kosztował w dniu premiery na STEAM około $59 czyli 177zł, a w Polsce około 99 zł ;)

Opublikowano

Przecież nie jest to jakiś Janusz z allegro, tylko poważny sklep i nie będzie sobie psuć reputacji dla Twoich 70zł. Więc nie panikuj, tylko kupuj, bo gra wyborna ;)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Sam tam kupowałem Dark Souls za 46zł(na steamie 20 euro). Od siebie polecam sklep.

graphic.png

Opublikowano

Ach, wylapalem haczyk. Produkt jednak jest od uzytkownika bo jest znaczek community stad ta cena.

Temat do zamkniecia.

Opublikowano

Jak kupujesz od użytkownika, to po 1. zobacz na opinie (w %) a po drugie zaznacz g2a shield, za 5zł, dzięki temu w razie gdy typ podał zly klucz, dostaniesz nowy. :)

Ja osobiście kupuje tylko od użytkowników, bo jest bardzo tanio.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...