Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronie VIP

SmilieS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzisiaj chcialem dokladniej ogarnac sprawe broni VIP

Czy one sa jakies lepsze pod wzgledem dmg albo celnosci?

Czy tylko dodaja beznadziejne bonusy in game typu 30% exp itp...?
Cena za 1 takie cu
do to 100 - 150 zl wiec chyba za cos trzeba zaplacic co nie?

Opublikowano

Iron ma zwiększoną celność szybszy  reload i  strzał  oraz więcej amunicji  

ak-fury  Możliwość nie zapisywania  kd szybszy  reload 

awm - Więcej ammo , po headszhot'cie  dostajesz 1 pocisk  więcej szybszy  reload 

ITp. 

2isw7yf.png

Opublikowano

Niedługo pewnie pojawią się też tommy, kukri i inne takie śmieci które zepsują grę. Ich plusem jest to, że nie są dostępne w sklepie i nie musisz ich losować ze skrzynek. Dla takich Niemców (EU) i Amerykanów (NA) to świetnie rozwiązanie, bo nie muszą losować, dostają dodatkowe bonusy i ammo, a dla nich wydać trochę ich waluty to jest nic.

iuub.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeśli dla was to max 150zł a mi wychodzi ponad 300. To jakimi wy sposobami kupujecie? Bo 1000rp to 1$

Opublikowano

Jeśli dla was to max 150zł a mi wychodzi ponad 300. To jakimi wy sposobami kupujecie? Bo 1000rp to 1$

To jest dział do wersji CF NA, a tutaj nie ma RP tylko ZP, a ceny są troszeczke inne. Cena zależy też od tego jaką broń VIP się kupuje.

1398258449-U383457.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ale przecież za 100k zp wychodzi jakieś +/- 220 zl a nie 150 ;D

No jak widać niestety nie każdy potrafi liczyć ^^ A co do tych broni, posiadają one (moim zdaniem) mniejszy recoil, dużo szybsze ładowanie oraz więcej ammo.

''Chcesz zmienić świat na lepsze?... Może od siebie zacznij!''

Opublikowano

ceny vip to 350/450zł

szybsze przeładowanie, więcej amunicji, bodajże troszkę lepszy dmg

Pewnego wieczoru wziąłem na kolana Piękno. - I przekonałem się, że jest gorzkie.

Opublikowano

Dla mnie to jeden wielki bullsh!t, powinien się liczyć skill a nie ilość pieniędzy, z tą bronią większość typowych ahmedów zamiast 3/12 mogłaby mieć 12/3 :)

Moje zdanie jest takie że broń została zrobiona tylko dla zarobku twórców itd. a ludzie ją kupują :)

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

Dla mnie to jeden wielki bullsh!t, powinien się liczyć skill a nie ilość pieniędzy, z tą bronią większość typowych ahmedów zamiast 3/12 mogłaby mieć 12/3 :)

Moje zdanie jest takie że broń została zrobiona tylko dla zarobku twórców itd. a ludzie ją kupują :)

To raczej oczywiste. Firma promująca tą grę musi jakoś zarabiać, a co do skille, to ja osobiście wole grać klasycznymi broniami typu M4, ak47 bez dodatków. ;)

Bronie osiągnąłem na poziom perfekt, bo grałem w CFa kilka lat i bez wahania jestem wstanie Ci odpowiedzieć, że każda broń jest dobra na swój sposób.

Nie byłbym taki pewien, czy taki słaby gracz miałby lepsze staty z tą bronią. :P

Każda broń ma inny recoil, wystarczy nauczyć się jej używać.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Oczywiście że są lepsze, bo jeżeli za bron w grze trzeba zapłacić 250-350 zł to musi mieć jakieś "dodatki" ja osobiście na NA mam obsydian beast i jestem zadowolony z zakupu. Przelewem zapłaciłem 300zł :)

2lw59y0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...