Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hosting na 2 sloty

szwinguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukam hostingu który oferuje kupno serwera w wielkości 2-4 slotów, potrzebny jest mi do testów z silnikiem coda :P

albo dajcie jakąś firmę, która dałaby się ugadać.. :P

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Ale on pyta o hosting, więc po co mu VPS?. Jeżeli chcesz tylko do testów mnóstwo hostingów, które oferują ci serwer testowy zupełnie za darmo na 24 godziny.

Myślę, że przez ten czas zdążysz napewno przetestować swój serwer ;).

x

Opublikowano

Ale on pyta o hosting, więc po co mu VPS?. Jeżeli chcesz tylko do testów mnóstwo hostingów, które oferują ci serwer testowy zupełnie za darmo na 24 godziny.

Myślę, że przez ten czas zdążysz napewno przetestować swój serwer ;).

+1, serwer na 24 mi nie starczy, bo wolę wszystko sprawdzać na 'żywo', poza tym myślałem nad ownserver.pl - 10 prywatnych slotów 5 z groszami + kod na głównej na 50% tańszy serwer... :P

chyba, że znajdziecie mi coś tańszego.. :>

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

+1, serwer na 24 mi nie starczy, bo wolę wszystko sprawdzać na 'żywo', poza tym myślałem nad ownserver.pl - 10 prywatnych slotów 5 z groszami + kod na głównej na 50% tańszy serwer... :P

chyba, że znajdziecie mi coś tańszego.. :>

Na pukawce mozesz chyba za free serwer testowy.No nawet fajna oferte masz na own mozesz kupic 

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...