Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zachowanie Gamigo wobec graczy

tester gier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam

Piszę dla nowych i nie tylko nowych graczy.

Nie ma sensu  przyzwyczajać się do gry Lastchaos i poświęcać czas ani korzystać item shopu, jeżeli już to nie magazynować wartościowych rzeczy ani w plecaku czy w magazynach bo nie zależnie od was jesteście narażeni na zablokowanie konta na stałe.

Są wprowadzane patche z błędami i nie wiadomo co można podnieść a co nie. po czym nie wiadomo za co i kiedy nie macie konta , odwoływanie jest bez celowe nie raczą nawet odpisywać po latach grania i wspomagania finansowo gamigo . Kto się tym dzieli ? ciekawe? można się tylko domyślać . Obsługa pracowników gamigo dla klientów czyli graczy jest beznadziejna nie wspomagają graczy wręcz na odwrót . Jeden przykład, zrobili GMy event gracze mieli zbierać kamyki alfabetycznie na A,B i tak dalej za co wymieniali na kamienie ulepszające set, pisali by się nie pchać i tak dalej, bo wszyscy dostaną. Hmm ano nie dostała tylko część graczy dlaczego nie wiadomo?, czy tylko wybrani gracze? To jest dopiero event gdzie jeden gracz ma przewagę nad innym,czy to jest dopiero naruszenie regulaminu, Gamigo blokuje konta za byle co, chyba że tu chodzi o pokaźne plecaki i magazyny graczy?Hmm .Szkoda że to nie są czasy gdy po roku grania  pokazały się bronie na 85 lvl, a kamienie niebiańskie po 40k.

Opublikowano

Nie rozumiem twojej wypowiedzi Wiadomo każdy gracz wie że jeśli zaczyna grać w jaką kolwiek grę jest narażony na bany itp  A za nic banów się nie dostaje Ja osobiście gram na PL i powoli lvl idzie do góry i nie narzekam jak narazie Wiadomo to tylko gra jak każda inna i ma dużo bugów . Co do supportu hmm Nie powiedziałbym że się opierdzielają 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@Vienio92 Kolega chciał sobie pohackować, poobrażać itp a tu mu nie pozwolili i dali bana :D No faktycznie, zły support, oj zły xD

Beka. Jak gra się uczciwie to nie dostaje się bana, za darmo co najwyżej możesz wyłapać na jakiś lewych prywatnych serwerach typu Hard, a tak na globalu to wątpię by ktoś dostał go za darmo;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ja tam cię nie rozumiem na jednym z serwerów gdzie mam kilka postaci max i itemków trochę mam edytowany plik i haki do tego bijąc mobki gm widział mnie i powiedział że sprawdzi mi konto odparłem mu żeby śmiało to zrobił i nic bana nie doczekałem się do dziś....po upływie kilku tygodni na arenie bijąc mobki które zrespił biłem z gs'em a gm się przyglądał i inni gracze wszyscy pisali że mam haki a gs napisał że mam dobrą postać :P Robiłem też pvp z gs'em na hakach i tylko śmiał się że ja użyję kilak skili a on 1-2 i pada xD i tyle było ;) a graczem jestem dosyć starym na tym serwie i znają  mnie od początku...Chyba musiałeś urazić jego ego może xD

Opublikowano

Ja tam cię nie rozumiem na jednym z serwerów gdzie mam kilka postaci max i itemków trochę mam edytowany plik i haki do tego bijąc mobki gm widział mnie i powiedział że sprawdzi mi konto odparłem mu żeby śmiało to zrobił i nic bana nie doczekałem się do dziś....po upływie kilku tygodni na arenie bijąc mobki które zrespił biłem z gs'em a gm się przyglądał i inni gracze wszyscy pisali że mam haki a gs napisał że mam dobrą postać :P Robiłem też pvp z gs'em na hakach i tylko śmiał się że ja użyję kilak skili a on 1-2 i pada xD i tyle było ;) a graczem jestem dosyć starym na tym serwie i znają  mnie od początku...Chyba musiałeś urazić jego ego może xD

Co serwer to obyczaj, a mi się wydaje, że kolega wyżej pisał o PLu.

Opublikowano

Jeśli o plu to niech nie będzie taki zdziwiony grał pewnie długo i mu się znudziło odpalił haka bo chciał szybciej i go dostrzegli i wyrwał bana szybciej xD

Opublikowano

Jeśli o plu to niech nie będzie taki zdziwiony grał pewnie długo i mu się znudziło odpalił haka bo chciał szybciej i go dostrzegli i wyrwał bana szybciej xD

Z tego co mi wiadomo to hacków tam się odpalać nie da, są zabezpieczenia. :s

Opublikowano

Na globalu idzie odpalić bota do sh i HP/ MP / golda ( chodz nie wiem czy już nie zablokowali )  Heh tylko trzeba chcieć i umieć 

1390144171-U592769.png

Nowicjusz
Opublikowano

xtrap nic nie blokuje, poprzez undetected CE możesz zmieniać wszystkie adresy jakie ci się podobają, chociaż preferuje edycje pakietów

Opublikowano

Nie zeby cos ale ten temat jest o tym jak support traktuje graczy, a nie o cheatach. Nie pisze tego zlosliwie ale takie sa fakty.
Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie zeby cos ale ten temat jest o tym jak support traktuje graczy, a nie o cheatach. Nie pisze tego zlosliwie ale takie sa fakty.

Pozdrawiam.

Z dyskusji o traktowaniu graczy wywiązała się kolejna dyskusja, nie widzę w tym nic złego. :) 

Co do tych hacków - to możliwe, nigdy nie próbowałam na PLu odpalać hacków, pomińmy fakt, że grałam tam kupę czasu temu i sporo mogło się od tamtego momentu zmienić.

A co do supportu - nie wydaje mi się, żeby ktoś się na kogoś uwziął, z tego co wiem to można się odwołać do Gamigo jeżeli chodzi o permy (mój kolega tak robił i zostało to pozytywnie rozpatrzone), więc nic straconego. 

Opublikowano

Tsa... na globalu był bug podkręcania itemków w magazynie gildyjnym, można było uzyskać coś takiego:

lsoVaHs.png

xD

Wyszło na jaw a Ci którzy podkręcili sobie itemki dostali perma i teraz płaczą na forach, żałosne :D

Graj uczciwie to i permów nie będzie, proste ... 

Opublikowano

128 już wbiłem i nikt nic nie wie xD

xD

Z dyskusji o traktowaniu graczy wywiązała się kolejna dyskusja, nie widzę w tym nic złego. :)

Co do tych hacków - to możliwe, nigdy nie próbowałam na PLu odpalać hacków, pomińmy fakt, że grałam tam kupę czasu temu i sporo mogło się od tamtego momentu zmienić.

A co do supportu - nie wydaje mi się, żeby ktoś się na kogoś uwziął, z tego co wiem to można się odwołać do Gamigo jeżeli chodzi o permy (mój kolega tak robił i zostało to pozytywnie rozpatrzone), więc nic straconego. 

Otóż to.. może na początku powstania PL-a ludzie nie ogarniali hacków i edycji tak, jak dzisiaj. ^^ I nikt mi nie wmówi, że się na PL-u nie da. :p

Opublikowano

Niby xtrap jest, a ja już 131lvl na haksach xD

Jak się umie grać to bana się nie dostanie :D

Nawet na arenie siedziałem i nikt nie widział. Debile na tym plu grają xD

nfsw_ILAYSI.png
Opublikowano

Takjak debile tam graja to ty jestes wiekszy bo na hackach masz dopiero 131lvl haha

Co do Założyciela tematu rozbawiłeś mnie ;D

A co do eventów to nie alfabetycznie... Tylko z np literki A zbierało sie chyba 6 kamyków 1lvl

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngxliked Proszę Pana, trochę kultury qrwa mać.

@PFFP Widzę Pan dziś w szkole tyrany był.

A co do całej sprawy to czytaj autorze drogi uważnie:

Grasz? Graj. Używasz hacków/bugów? Nie płacz później.

Ot proste.

Opublikowano

No właśnie, jestem Dzikim Arabem i jestem z tego dumny.

Nigdy nie płakałem, że dostałem bana, bo go nigdy nie miałem.

Każdy boi się konsekwencji, jakaś bomba atomowa lub biologiczna na ich dom i po sprawie.

Ja jestem arabem, Ty jesteś murzynem. Nic poza tym wiedzieć o sobie nie musimy.

I dodam jeszcze, że aby używać hacków, trzeba potrafić to robić. Wtedy bana się nie wyłapie na pewno, bo nie ma czegoś takiego jak anty-hack :D Nawet wielkie Gamingo nie zrobi zabezpieczenia co by chroniło przed wszystkim. A to, że pokazujesz się na arenie ze sh to inna sprawa, po prostu twoja głupota xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...