Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W co pograć na moim PC ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

We wtorek dostaje nowego PC . Planuje poprzechodzić gry, w których nie chciałem kaleczyć grafiki na moim starym syfie , a potem kupić jakąś gierkę, niekoniecznie nową.

Komputer : 

Procesor I5-4590 3.3 ghz

Grafika MSI GTX 770

8 gb ramu 

Ogolnie pojdzie mi wszystko na ultra w mojej rozdzielczosci jak i na ultra więc pytam się tylko o wasze propozycje . Razem z grafiką dostanę Watch Dogs.

Nie żebym był rozrzutnym dzieciakiem, ale chce poznać też w jakie gry wam się fajnie grało.

Czy granie we wszystkie części Assasins Creeda mi sie nie znudzi za szybko ? Chciałem od jedynki zacząć grać , ale nie wiem.

Interesują mnie wszystkie rodzaje gier, mam juz Diablo z dodatkiem , bf3 i fife 14 z tych nowszych , mam tez trine i wiele gier z humble bundle i steamówek po 10 euro, które są na max godzine gry .

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Seria Battlefield

Seria Assassin's Creed

Seria Saints Row

Seria Grand Theft Auto

Mafia II

Borderlands I & II

Seria Need For Speed

Seria Call of Duty

CS:GO

Seria The Elder Scrolls

Seria Fallout

Burnout Paradise

Seria Dead Space

Seria Mass Effect

Seria Devil May Cry

Seria Batman

Deadpool

The Amazing Spider-Man

Remember Me

Seria Prince of Persia

Seria Half-Life

Seria Left4Dead

Seria Portal

Seria F.E.A.R.

Outlast

Dirt 3

Sniper Elite V2

Seria Thief

Castlevania Lords of Shadow 2

Dark Souls I & II

Seria Splinter Cell

Seria Ghost Recon

Seria Far Cry

Seria Crysis

Seria FlatOut 

Payday 2

Seria Spellforce

Age of Empires II

DC Universe Online

League of Legends

Dota 2

Smite

Minecraft

Metin 2

Plants vs Zombies

Sleeping Dogs

Mortal Kombat Komplete Edition

Seria Worms

Seria Painkiller

Prototype I & II

Seria Tomb Raider

Dishonored

Seria Max Payne

L.A. Noire

Seria Hitman

Darksiders I & II

Sniper Ghost Warrior 2

Company of Heroes 2

World of Tanks

Syndicate

Killing Floor

Seria Metal Gear

Seria Call of Juarez

Opublikowano

Dami90x

Chciałbym jakąś twoją własną opinię , a nie gotowca, którego wklejasz do każdego tematu, z góry dzięki jakbyś to wyodrębnił pod to , w co grałeś. Nie interesują mnie free gry.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

DayZ, Arma III, Wiesiek 3 jak wyjdzie (to na pewno), Metro, Far Cry 3.

+ Wiedźmin 1 i 2, Wolfenstein The New Order, Rust, CS: GO.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Wiedźmin 3 i jeżeli wyjdzie na pc to GTA V polecam :)

Jak lubisz symulatorki to nwm. Simsy 3 lub 4? ;D

Opublikowano

@up 

Outlast straszny jest ?:D

Z tego co podaliscie to raczej wybiore far cry i cs:go , ale cs pozniej , jakies propozycje strzelanek ? Wasz ulubiony cod itd ? Battlefieldy mam

1385975953-U914647.png

Opublikowano

@up 

Outlast straszny jest ? :D

Z tego co podaliscie to raczej wybiore far cry i cs:go , ale cs pozniej , jakies propozycje strzelanek ? Wasz ulubiony cod itd ? Battlefieldy mam

Far Cry nie warto. W dwa dni przeszedłem. A zbierając te wszystkie posążki i zdobywając posterunki co jest nudne w tydzień.

Wolfenstein na razie najlepszą grą tego roku (dla mnie).

DayZ zajebiste.

Rust też fajny.

Homefront był niezły.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Dami90x

Chciałbym jakąś twoją własną opinię , a nie gotowca, którego wklejasz do każdego tematu, z góry dzięki jakbyś to wyodrębnił pod to , w co grałeś. Nie interesują mnie free gry.

Jest to 1/8 gier których w życiu grałem, może mam wypisać wszystkie?

Wkleiłem to powtórnie z innego tematu bo podobna specyfikacja. 

@up 

Outlast straszny jest ? :D

Najstraszniejsza gra tego typu imo.

Opublikowano

@up

Ale to wyglada jak gotowiec i ciezko jest sie z tego dowiedziec twoich przezyc .

Co do outlasta, pomysle .

Jak beda tanie cody, to bede gral w kazda czesc :D 

Ogolnie mozna juz zamknąć , dzięki.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

metin

Poważnie? :D

@topic

Ja osobiście polecam DayZ Standalone oraz DayZ w wersji modyfikacji do Army 2 & Army 2 Operation Arrowhead

Obie te gry są identyczne tylko że jedna jest w wersji samodzielnej a druga w postaci modyfikacji do gry wojennej Army 2 i DLC. Krótko mówiąc chodzi o przetrwanie zostajemy rzuceni na wybrzeże fikcyjnego, ale ogromnego państwa Czarnoruś. Wzorowanego na czechach jak i białorusi oraz troszeczkę obwodu kaliningradzkiego. Znajdujemy przedmioty potrzebne to przetrwania, jednak nie jest to takie łatwe gdyż musimy być bardzo czujni na czyhające zombie oraz przede wszystkim innych graczy gdyż ci nie zawsze są przyjaźni. Gra jako tako nie ma fabuły, jednak dla niej to nie problem jest to sandbox gdzie sami decydujemy o naszym losie. Możemy być przyjaznym osobnikiem i pomagać innym albo mordującym wszystkich bandytą. I to jest chyba kwintesencja tejże gry. ;)

Opublikowano

Poważnie? :D

@topic

Ja osobiście polecam DayZ Standalone oraz DayZ w wersji modyfikacji do Army 2 & Army 2 Operation Arrowhead

Obie te gry są identyczne tylko że jedna jest w wersji samodzielnej a druga w postaci modyfikacji do gry wojennej Army 2 i DLC. Krótko mówiąc chodzi o przetrwanie zostajemy rzuceni na wybrzeże fikcyjnego, ale ogromnego państwa Czarnoruś. Wzorowanego na czechach jak i białorusi oraz troszeczkę obwodu kaliningradzkiego. Znajdujemy przedmioty potrzebne to przetrwania, jednak nie jest to takie łatwe gdyż musimy być bardzo czujni na czyhające zombie oraz przede wszystkim innych graczy gdyż ci nie zawsze są przyjaźni. Gra jako tako nie ma fabuły, jednak dla niej to nie problem jest to sandbox gdzie sami decydujemy o naszym losie. Możemy być przyjaznym osobnikiem i pomagać innym albo mordującym wszystkich bandytą. I to jest chyba kwintesencja tejże gry. ;)

Niepowtarzalny klimat :D .

Osobiście DayZ Mod już dawno zniknął z dysku. Gdyby nie te zombie i mniej PvP... Wolę Standalone.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Niepowtarzalny klimat :D .

Osobiście DayZ Mod już dawno zniknął z dysku. Gdyby nie te zombie i mniej PvP... Wolę Standalone.

DayZ w wersji moda jest równie ciekawy jak standalone. Który nie posiada na chwilę obecną żadnych przyjaznych graczy, a jako tako w DayZ modzie można spotkać jeszcze przyjaźnie nastawionych graczy. To oczywiście zależy od serwera, bo są takie gdzie przeważają bandyci a są również takie gdzie przeważają przyjaźnie nastawieni gracze. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...