Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dupe Hack Czy Co?

speedreader

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.. gram na s4.. ostatnio na mieście często widzę sklepy z małżami(350k 10 pełnych sklepów) gdzie normalna cena u nas to 400k albo z pełnymi sklepami pereł i k.k.. co by nie było to jest k**wa niemożliwe żeby się tak w same perły i k.k obłowić (małże jeszcze łyknę bo wiem z autopsji ze da rade;)) na legalu albo zwykłym fb.. wyjaśnijcie mi to .. czym to sie robi.. czy powstał juz dupehack.. z tego co wiem przedmioty dupowane są.. i znikają przy konserwacjach.. ale mniejsza..

z góry dziękuje za pomoc

pozdrawiam

SpeedReader

Opublikowano

Nie istnieje nic takiego jak DupeHack , YangHack , KowalHack , TradeHack to są dziecinne bajeczki wymyślone od dzieci neo którzy kradną i piszą że maja tradehacka.

Opublikowano

Mozlewe to so powiedzial azraell ze ustawia boty

albo ma kika komputerów w domu i na kazdym po 3+ fish boty ;p

Opublikowano

Właśnie kojarzę twój nick Speed ;) czy ty ostatnio nie chciałeś kupić Ebo+9 i dawałeś 20kk ? Jezeli tak To pozdrawiam xD. Ja w TH wierzę ;) jest bankowo.. koleś 78lvl chciał selnąć mi niewiem chyba smocza+9 to ja do niego żeby wystawił na tobół a on CO TO TOBÓŁ xD *nie wiem czy źle napisałam?* w każdym razie paru moich kolegów okradli już :) np. z wiosła+9 *tego o którym zawsze marzyłam* xDD

Ps. Wyceni mi ktoś te itemki na s4(twierdza)

Wielki Miecz+9-----Kd: Woja/Penka/Spalony +3

Smocza+9-----Kd: Uchyłki/Defa +3

Rib+9------(12sr, 20% diabły, 5% mistyki)-----Kd: Śmierci/Penka +3

Branża+9

Fms+9----(14sr, -5um)----Kd: Penka/Spalony+3

Tygra+9----(200pz , 5% błysk)----Kd: Speeda +3

Okrąglak+7

xD Wszysciutko:P

Edit. Rogal napisz na gg 9910120

cooltext454992920.gif
Opublikowano

hehe tez gram na s4 w jinno i widzialem te molze oraz KK a co najlepsze to jak im zejdzie chociaz polowa to oni znowu maja palny sklep wiec...

ps;th to nie bajeczka;).nie zebym mial ale padlem ofiara

Opublikowano

Elfellynka!!!

Wielki Miecz+9-----Kd: Woja/Penka/Spalony +3

Smocza+9-----Kd: Uchyłki/Defa +3

Rib+9------(12sr, 20% diabły, 5% mistyki)-----Kd: Śmierci/Penka +3

Branża+9

Fms+9----(14sr, -5um)----Kd: Penka/Spalony+3

Tygra+9----(200pz , 5% błysk)----Kd: Speeda +3

Okrąglak+7

Wycenianie to do innego działu podam ci link jak tam trafić xD

http://www.mpcforum.pl/topic/62168-wycenianie-%3Bp/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomogłem ? Daj 5 lub +

Opublikowano

wow.. sie posypały odpowiedzi:D.. to tak:

do Elfellynka :

ebo+9 za 20kk ?? to w takim razie nie ja.. ja kupowalem za 100kk ostatnio ebo +9.. moze Ci o speed80 albo SpeederBody chodzi;))

do azraell:

nie ma bata.. pisałem małze ok(chociaz nie az tyle bo koles ma po 6 sklepow dziennie.. to daje 6*40=240 ile musiałby miec botow zeby cos takiego wykoksic.. ktos mowi kilka kompow i po 3+boty.. wiecej niz 6 nie wystawi na kompie ...a przez noc jak mu zadnego nie lognie to bedzie mial z 10 malzy na bocie.. powiedzmy 3 komputery(bo nie oszukujmy sie wiecej ludziue nie maja a i o 3 tak dobre zeby poszło 6 botow bez logania trudno) to daje 180 małzy na nocke dzielimy przez 40 miejsc w sklepie to daje 4 sklepy i troche w zapasie.. no ale mniejsza z małżami.. mowie to jeszcze można przy dobrych wiatrach ogarnąć;))//

ale ku*** całe 2 sklepy tylko białych i niebieskich(mieszane) pereł.. to mi wyjaśnijcie.. to jest 80 pereł(przy czym dalej sa 4 sklepy małże i chyba 1 z kawałkami klejnotu(poukładanymi po 2 sztuki).

dalej..

Degarus:

istnieje jakis dupe hack na 100 (nawet jak jakies boty kd+4 wystawiaja to wszystko dokladnie po 2-3 sztuki

trade hack też.. na szczęście jeszcze nie miałem "przyjemności" być ofiarą ale wiem ze jest ..

co do yang hacka i tego kowal .. nie jestem pewien.. ale czego to ludzie nie wymysla..

zastanawia mnie tylko czy to nie czasem przeciwko tym botom o ktorych zacząłem temat Xaar nie postawił limitu kasy dla niskich lvli( ze niskie lvle nie moga trzymać "dużo" kasy przy sobie.. oczywiście nie określił ile to jest dużo,,,

jeszcze raz Elfellynka:

niby wycena to nie tu.. ale smocza moge chyba podac.. mam podobna..(tylko speed zamiast uchyłki)

max to 25kk..

minimum 18kk

moze to pomoże

pozdro 4 all

czekam na dalszy ciąg dyskusji i jakies ciekawe argumenty i sugestie

Speed

Opublikowano

Z botów jest tylko speedhack , fishbot , expbot ,shopbot - nie ma tradehacka , yanghacka oraz dupehacka ani kowalhacka :)

Pozdrawiam

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Najprawdopodobniej koleś używa botów NP ma Kompa i laptopa włącza tam 8 kont i gotowe :P Chyba zaczyna robić się spam proponował bym zamykać :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomogłem ? Daj 5 lub +

Opublikowano

Tak SpeederBody :) . Ajćć. xdd Ile Stoi Wiosło +8/9 z kd+3/spalone ? :D Co Do Tematu wydaje mi sie ze to sprawka tych "Expbotów" ;) wbijają 30 i mass małze robią , sprzedają je za yang a potem sprzedają kasencję na tych stronkach angielskich Goldcostam bla bla pierdo*enie o szopenie xDD...;p

cooltext454992920.gif
Opublikowano

Ja bym lepiej otworzyl te mazle! ;)

Jak ma 4bakpaki malz za 350k to jak otworzy wszystkie na 99% bedzie mial lepszy zysk

Podliczajac te b.perly itp

Opublikowano

Jak nie ma kowalhacka ? Przecież ja mam na plu i na privach to zwie sie "Mod" :DD

A co do tematu na s7 pisali ze kawalki klejnotu sa za 200k a jak ktos kupi to mu zabiera 2kk jak to zrobili? o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...