Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pewien proJect do zrealizowania:)

Ɲestlee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie chciałbym przywitać wszystkich zapalonych majkrafterów;) Otóż od pewnego czasu męczy mnie jedna rzecz.

Oglądam tych wszystkich youtube'rów. Jedni są lepsi, jedni gorsi ale mniejsza, nie o tym chciałem mówić. Otóż dręczy mnie

to czy nie warto spróbować własnych sił w kręceniu filmików. Od dawna w minecraft'a nie gram, lecz sentyment do tej gry pozostał. Wielokrotnie do niej wracałem. Czy można powiedzieć, że z niej wyrosłem? Wątpię. Chociaż może zabawa klockami jest domeną

młodziaków ale tam... mniejsza. ;)

I wracając do tematu: Chciałbym rozpocząć od serii oczywiście związaną z tą grą.

Byłaby to seria w której gramy w trybie hardcore. Może i ograne, ale dlaczego by nie spróbować?

Oczywiście poszukuję osób które wiedzą cokolwiek o grze. Nie musi być to wiedza jakaś przesadnie duża.

Byle ogarniali sterowanie i craftowanie podstawowych itemków. Mimo wszystko wiem, że wszyscy tu jesteście profesjonalistami,

jedynie ja taki wyrzutek ;/ ale mam nadzieję, że pod okien wprawnego gracza nadrobię zaległości. Czego wymagam?

Na pewno wysokiej kultury osobistej i odrobiny wolnego czasu. Dużego samozaparcia i miłego charakteru. To wszystko.

Jeśli ktoś byłby zainteresowany. Chociaż wątpię że ktoś taki tu się znajdzie, ale jak już mówiłem;), albo nie mówiłem,

warto spróbować, mimo wszystko. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt PW tutaj na forum. Jeśli ktoś

przeczytał w całości moje wypociny to dziękuję i gratuluję samozaparcia :) Zauważyłem temat w którym szuka się

kolegów do Let's play i dałem tam małe ogłoszenie ale zauważyłem że bardzo mało ludzi tam zagląda i wydaje mi się,

że odpowiedniejsze miejsce dla mojego tematu jest tutaj. Dziękuję za ;)uwagę

4043121350.png

Opublikowano

Sam myślałem o takim czymś, co prawda "nie ogarniam" wszystkich rzeczy z minecrafta ale powiedzmy, ze moglibysmy cos zdziałać razem. Na dodatek mam dość dobry sprzęt do takich rzeczy (nagrywanie, renderowane) i serwer, także jestem zainteresowany. 

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Jeśli można to też bym się dołączył ^.^ nie długo wypuszczam serwer więc można choćby na nim nagrywać :P 

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Obecnie na yt minecraft'em się człowiek nie wybije no chyba, że jeden z tych youtube'rów cie wypromuje ale tak to lepiej zacząć od czegoś innego. Jak masz nawet średniawy komputer postaraj się nagrywać gry, które lubisz lecz z minecraft'em jest teraz taki problem, że jak zaczniesz go nagrywać to ludzie zamiast cie oglądać będą pisać coś w stylu "o kolejny myśli, że się wybije" bądź "wypie*****j z yt". Tak niestety jest na obecnym yt lecz jeśli chcesz nagrywać minecraft'a z pasji bądź po prostu kochasz go nagrywaj lecz hejterzy będą cie obserwowali i najlepiej nie reklamuj się w komentarzach tych "wielkich youtube'rów", pozdrawiam HpHop :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...