Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O BOZE JAK ŁATWO

siemapimp15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolege. Powiem tyle, ponagrywałem troche Twoich gier i wysłałem piekny ticket do supportu, więc w najbliższym czasie możesz spodziewać sie bana. Pozdrawiam serdecznie.

as i care

Opublikowano

wyjdz z silvera to udziele ci głosu marny smieicu

nope nie gram na EUNE bo to szajs wole na EUW panie pro elo super ziomie 21 latku na poziomie dziecka gratki D1 którego z DH można wbić w tydzień i masz super elo vps który kosztował cie 60$

Opublikowano

Z Lolem jest jak z fifa . Raz wygrywasz 3 mecze, potem przegrywasz 50 . Ale nie widzialem jeszcze, zeby ktos mial 20:1 czy ile tam win ratio,  to jest nie mozliwe . Nawet challengerowie nie potrafia we 2 tak wycarrowac gry. A druga sprawa jest uzywanie drop hacka ktorego widac na waszych meczach.

Z drop hackiem wszystko możliwe

Landiago ma 100% win normali ;D

Opublikowano

nope nie gram na EUNE bo to szajs wole na EUW panie pro elo super ziomie 21 latku na poziomie dziecka gratki D1 którego z DH można wbić w tydzień i masz super elo vps który kosztował cie 60$

ziomek, ty byś nawet dh na euw nie odpalił więc się kurwiaku nie ośmieszaj, jesteś łakiem w chuj ;]

Opublikowano

ziomek, ty byś nawet dh na euw nie odpalił więc się kurwiaku nie ośmieszaj, jesteś łakiem w chuj ;]

h3h3h33h3h33hh3h3 pozdrowienia dla ciebie i twojego vps x2 koszt 10$ ty serio myślisz że masz jakiś fejm z tego że wrzucasz te żałosne SS na forum ??? przecież ten gówniany skrypt jaki masz to każdy może mieć za free ... jak mnie zdenerwujesz zrobię TuT'a jak się robi DH i skończą się te twoje żałosne SS ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...