Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O BOZE JAK ŁATWO

siemapimp15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepsza Syndra pd Ryża, he.

Ale gratzy. :)

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

jak to mozliwe takie win ratio

Grają duo na bolu i drop hacku xD.. Wiesz.. gankują go to sobie wyjebuje ich na kilka sec z gry i ucieka ewentualnie zabija xD

Opublikowano

Grają duo na bolu i drop hacku xD.. Wiesz.. gankują go to sobie wyjebuje ich na kilka sec z gry i ucieka ewentualnie zabija xD

chyba nie wiesz co to drophack cebulaku

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

Chyba widzialem Twoje mecze "cebulaku". Co gank to przeciwny jungler stał w miejscu (na bank recconecting przez dh) i moze to jego lagi? W dupie mam na czym jedziesz ale zeby nie miec odwagi sie przyznac to debilizm xD

Opublikowano

Z Lolem jest jak z fifa . Raz wygrywasz 3 mecze, potem przegrywasz 50 . Ale nie widzialem jeszcze, zeby ktos mial 20:1 czy ile tam win ratio,  to jest nie mozliwe . Nawet challengerowie nie potrafia we 2 tak wycarrowac gry. A druga sprawa jest uzywanie drop hacka ktorego widac na waszych meczach.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

slaby jestes i tyle ty na gurze czekaj na powiadomienie od prokuratury w sprawie sprawy sprawowej sondowej ziomek widzimy sie na rozprawie leszczu za zniesławienie

Opublikowano

jak nie grasz ad kiery jak twitchem rozwalasz system, widziałem #potwierdzoneinfo

mówiłem ad kerino z ciebie bedzie

gl, kashy nie, bo to 

Opublikowano

Witam kolege. Powiem tyle, ponagrywałem troche Twoich gier i wysłałem piekny ticket do supportu, więc w najbliższym czasie możesz spodziewać sie bana. Pozdrawiam serdecznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...