Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jak dostać Vipa?

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głównym założeniem rangi VIP było wręczanie go osobom, które na forum posiadają jego odpowiednika (to tak jak z goldem, blue, black etc.), niestety ranga zamieniła się w nagrodę ogólną tj. wygrana w konkursie, losowaniu, zasłudze dla serwera TS. W przyszłości planuję to zmienić i wrócić do pierwotnego założenia, czyli ranga VIP na TS dla rangi VIP na forum, a ranga np. FRIEND dla osób, które się zasłużyły, wygrały itp. :)

Opublikowano

Głównym założeniem rangi VIP było wręczanie go osobom, które na forum posiadają jego odpowiednika (to tak jak z goldem, blue, black etc.), niestety ranga zamieniła się w nagrodę ogólną tj. wygrana w konkursie, losowaniu, zasłudze dla serwera TS. W przyszłości planuję to zmienić i wrócić do pierwotnego założenia, czyli ranga VIP na TS dla rangi VIP na forum, a ranga np. FRIEND dla osób, które się zasłużyły, wygrały itp. :)

Post na poziomie moderatorów MPCFORUM, dziękuje, pozdrawiam, dobranoc.

Dostałeś rzetelną odpowiedź, czego ty chcesz jeszcze.

76561198001815076.png
Opublikowano

Post na poziomie moderatorów MPCFORUM, dziękuje, pozdrawiam, dobranoc.

Jeżeli chodziło ci o mnie to zadałem normalne pytanie, na tsie mówiono mi że muszę pokazać cycki. Więc w czym problem?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Dektored chyba z tego co pamiętam też ma Vipa. :P

Ten to musi mieć cycki. :D

;____;

Słuchaj więcej takich głupot, a daleko zajdziesz. Liper już Ci wyjaśnił za co jest VIP i nie ma co dalej tego ciągnąć.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...