Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LeBlanc.

nikema123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja kiedyś maksowałem Q, ale sądze że W jest lepsze. Po prostu daje więcej damage'a Q+W bardziej boli, oczywiście w takim wypadku Q+E to tylko do zatrzymania przeciwnika, ale jeśli wolisz bić mniej z Q+W (wciąż sporo) i więcej Q+E to raczej Q.

Opublikowano

W Lepsze... Q Dostalo Mega Nerfa I Jest 0 Dmg'a...

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

też kiedyś maxowałem Q jak ją m8owałem w s2, ale dużo większy dmg zrobisz z W+RW

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Kiedyś LB sie zabijalo na dfg q q :D to były czasy :D

Teraz w, po 2 powrocie z bazy masz tyły minionkw na tęgi skilla, q ma mały dmg.

Opublikowano

Jesli zaznaczysz przeciwnika na Q to zadasz wiekszy dmg na W, jak skladasz pierwsze dfg to q maksujesz jak idziesz w mane i ap to W lepsze

Opublikowano

W ze względu na dmg poza tym zobacz na mechanike pieczeci leblanc :)

JA Q maxowalem by adc zburstowac ale mialo juz nerfa ;c

47990292595971448862.png

Opublikowano

Prawdę mówiąc moim zdaniem najlepiej najpierw zmaksować Q, ze względu na bursta i double Q z R.

Opublikowano

Tylko W[szybszy dash do uciekania bo z 15s spada do 4-6 [nie pamiętam dokładnie] plus W jest AOE i może łatwo czyścić fale minionów nie wspominając że ma większy dmg :D

Opublikowano

Powiem Ci, że to zależy na kogo grasz. Np. jak grasz na swoją kontre to 'w (harras/escape), a jak to ty jesteś kontrą to 'q.
Lekko mówiąc albo chcesz go pukać i spierdalać, albo zajebac całym combo na miejscu. :D 

Takie moje zdanie <3

Opublikowano

Powiem Ci, że to zależy na kogo grasz. Np. jak grasz na swoją kontre to 'w (harras/escape), a jak to ty jesteś kontrą to 'q.

Lekko mówiąc albo chcesz go pukać i spierdalać, albo zajebac całym combo na miejscu. :D 

Takie moje zdanie <3

Na swoją kontrę? To LB jest przez kogoś kontrowana? Co najwyżej są safe picki typu Lulu i dobra Syndra na BoLu zaora każdą LB.

Jak chcesz większy dmg to bierzesz Q bo większy dmg przy detonacji Q+W. W maxują na LCS'ach bo oni są zgrani i potrzebują dużo mobilności. Po chuj wy sie gapicie na nich skoro gracie soloq a tam ważne jest wytrzepanie dmg'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...