Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cracki

SiemsonSamis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skrypt zwykle zawiera zmienną z listą nazw użytkowników, którzy licencję posiadają.

Opublikowano

Chociażby z LoadProtecdedScript do load(Base64(Decode, jednak coś jeszcze trzeba na końcu dodać.

Opublikowano

Niestety forum nie popiera hakerstwa crackow itp itd.

Wielu ludzi pisze wspomina, ze uzywa crackow / crackuje, rowniez i ja, lecz niestety zaden nie podał / poda (:

Opublikowano

Ja tam robię decode do bytecodu, podmieniam jakiś nick na mój i z powrotem do base'a

uwaga to nie działa

t2t538.jpg
Opublikowano

Ja tam robię decode do bytecodu, podmieniam jakiś nick na mój i z powrotem do base'a

uwaga to nie działa

Tak, i potem okazuje się, że skrypt nie działa.

Skrypty są zakodowane najpierw metodą XOR z odpowiednim hasłem (można je złamać bruteforce, lub pobawić się w RE BoLa i funkcji LoadVipScript) potem base64. Czasami skrypty po zdecodowaniu są w bytecode czasami nie i jesteśmy w stanie obejść zabezpieczenie.

Crackowanie skryptów do BoLa 1.0 jest dość proste jak ktoś zna przynajmniej podstawy crackingu :)

Opublikowano

Tak, i potem okazuje się, że skrypt nie działa.

Skrypty są zakodowane najpierw metodą XOR z odpowiednim hasłem (można je złamać bruteforce, lub pobawić się w RE BoLa i funkcji LoadVipScript) potem base64. Czasami skrypty po zdecodowaniu są w bytecode czasami nie i jesteśmy w stanie obejść zabezpieczenie.

Crackowanie skryptów do BoLa 1.0 jest dość proste jak ktoś zna przynajmniej podstawy crackingu :)

uwaga to nie działa

Nie przeczytałeś tekstu w prawym dolnym rogu mojego postu.

Poza tym, niektóre skrypty są xorowane., ale CW już nie

t2t538.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...