Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE

TigerXMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak jak wyżej. Tylko co do zapisywania to nie jestem pewny bo sam już zapisałem się z pół roku temu i dalej nic.

Opublikowano

Z rejestracją na pbe jest teraz tak jak z np zapisami do beta testow. Piszesz do nich zgłoszenie, ale tylko nie liczni dostają możliwość grania i testowania tam. Pewnie mają jakieś swoje wymogi co do sprzętu itd.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Teraz jak testować będą nową mapę będą brali ludzi ze słabszym sprzętem

Opublikowano

No tak jak wyżej. Tylko co do zapisywania to nie jestem pewny bo sam już zapisałem się z pół roku temu i dalej nic.

Ja mam to samo... nawet pisałem do supportu co się dzieje, a oni normalnie napisali że dobierają regularnie...

Skoro piszecie że ze słabszym sprzętem będą prawdopodobnie wybierać to mam nadzieję że to będę JA! :X

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Pisali ze chcą na mapce zwiększyć fps zoptymalizować to raczej będą to ze słabszym. Ja sie zaposalem 3 mies temu i nic

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...