Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem War Rock

xtrimex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma problem po 20 min gry w Warrocka wywala mnie do pulpitu.. 

Nie wyskakuje zaden blad ani nic poprostu gram i nagle gra sie zacina i wywala do pulpitu. 

Procesor; 2.20GHz 

Ram; 4Gb 

Win 7

system 64 bitowy 

Opublikowano

Wyłącz antywirusa i zaporę. Sprawdź też, czy masz zainstalowane wszystkie potrzebne programy.

Opublikowano

Anty wirus wylaczony i zapora tez programy powinny byc wszystkie ..  Komp jest po formacie . I od tego czasu sie tak dzieje ze wyrzuca.... A jakie programy masz na mysli podaj nazwy xD

Opublikowano

C++ 2010 i Net frameworki, które znajdziesz w centrum aktualizacji systemu jak jesteś po formacie. (pewnie nie aktualizowałeś)

Opublikowano

Posiadasz service pack? Jak nie to pobierz. Zrób check files.

Używasz jakiś hacków? Czasem one powodują crasha -.-

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Odpalalem jako administrator tez nie dziala crashuje ;/ i przez strone tak samo ;/

To spróbuj oczyścić komputer programem typu CCleaner oraz Odkurzacz.

Opublikowano

Odinstaluj NET. Framework i C++ 2010. Przeczyść rejestr i pobierz na nowo. Upewnij się, że pobierasz dla odpowiedniej wersji systemu.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

mam to samo. Po formacie było dobrze a teraz znowu mam ten sam problem. Wie ktoś może od czego to zależy. Wszystko mam co tutaj jest wypisane a i tak mnie wywala

@ może to wina windowsa? Win 7 HP 64bit. ok 2 miechy temu było wszystko gites. Teraz wróciłem do gry i mam ten problem i nie wiem z jakiej przyczyny

bialamenda.png

Opublikowano

mam to samo. Po formacie było dobrze a teraz znowu mam ten sam problem. Wie ktoś może od czego to zależy. Wszystko mam co tutaj jest wypisane a i tak mnie wywala

@ może to wina windowsa? Win 7 HP 64bit. ok 2 miechy temu było wszystko gites. Teraz wróciłem do gry i mam ten problem i nie wiem z jakiej przyczyny

Masz zainstalowany Service Pack 1 dla Windows 7 oraz Net Framework 3.5/4.0/4.5 oraz C++ 2010 ?

Opublikowano

3.5 nie moge zainstalować, zapewne dlatego że mam nowszy. Mam service Pack 1 oraz C++

zainstalowałem net 4.5 to 4.0 mi znikło. Nie wiem czy tak powinno być

bialamenda.png

Opublikowano

3.5 nie moge zainstalować, zapewne dlatego że mam nowszy. Mam service Pack 1 oraz C++

zainstalowałem net 4.5 to 4.0 mi znikło. Nie wiem czy tak powinno być

Usuń wszystkie wersje Net Framework jakie masz obecnie i zainstaluj po kolei najpierw wersję 3.5 potem 4.0 i na końcu 4.5

Opublikowano

ok. Zobaczymy czy coś pomoże

@ nie moge w ogóle zainstalować net framework 3.5 klikam 2 razy i nic sie nie pojawia a jest pod mój 64 bitowy system...

bialamenda.png

Opublikowano

Poszukaj go a w aktualizacjach windows'a. Tam powinien być możliwy do zainstalowania. Najwyżej zacznij od 4 wzwyż

MAL

Opublikowano

już naprawiłem. Była to wina programu dodatkowego do karty graficznej od asusa. Najwyraźniej weszło coś w tych patchach co mnie nie było i nie można było grać gdy był uruchomiony. Pozdrawiam

bialamenda.png

Opublikowano

ja powiem że czasami też mam crasha ale to raz się zdaży a jak odpale za drugim razem to śmiga ostatnio grałem od 9;30 do 15;30 i bez crasha.

Ale to jak mówię jak włącze czasami za pierwszym razem jest crash ale później jest już ok.

Win 7 64 bit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...