Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy za to jest ban?

Maskra123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Mam pytanie a chodzi o to czy dostane bana na steam. 
Rok temu użyłem achievement bota (jakoś tak)który odblokował mi wszystkie achievementy w tf2 i jednej innej grze. 
Chciałbym wiedzieć czy mogę dostaćza to bana? Podkreślamże rok temu użyłem tego achievement bota i rzecz jasna jeszcze nie dostałem bana! 
Przede wszystkim powiedzcie mi czyza to jest bana jeśli tak czy mogę go jeszcze dostać. 
Z góry dzięki za info ;3 

Opublikowano

Różnie bywa z tym banem. Raz widziałem osobe z pełnymi achievementami i miał vac bana..

To jeszcze parę pytań(tak zwięźle) 

1.Jeśli jakiś moderator zobaczy moje achievementy to da mi bana? 

2.Jak dostane bana to tylko na grę czy na całe konto?

Różnie bywa z tym banem. Raz widziałem osobe z pełnymi achievementami i miał vac bana..

No tak! Ale słyszałemże vac bana można dostać wtedy kiedy używamy tego bota podczas włączonej gry ze steam. Co o tym sądzisz? 

Opublikowano

To jeszcze parę pytań(tak zwięźle) 

1.Jeśli jakiś moderator zobaczy moje achievementy to da mi bana? 

2.Jak dostane bana to tylko na grę czy na całe konto?

1.  Nie wiem sam.. 

2. Tf2 jest na silniku Source, więc bana będziesz miał na grach source..

Opublikowano

1.  Nie wiem sam.. 

2. Tf2 jest na silniku Source, więc bana będziesz miał na grach source..

Na pewno? Słyszałemże jeśli używasz jakiś (czitków) to dostaje się bana na całe konto. 

Podkreślamże użyłem to do TF2 i MW2 ;3

Opublikowano

Na pewno? Słyszałemże jeśli używasz jakiś (czitków) to dostaje się bana na całe konto. 

Podkreślamże użyłem to do TF2 i MW2 ;3

Dostajesz bana na vac tzn nie będziesz mógł grać na serwerach z vac. Jak mówiłem, banowanie za cheatowanie osiągnięć to mit.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Za aczki nie dostaniesz, bo po pierwsze już byś dawno dostał, po drugie jakby się dostawało, to by każdy gracz o tym dawno słyszał :P

Opublikowano

Bana dostaje się na cały silnik. Co do banów za achie to jeszcze nigdy o takim przypadku nie słyszałem.

Dzięki za info! Na pewno się przyda ;3 

Za aczki nie dostaniesz, bo po pierwsze już byś dawno dostał, po drugie jakby się dostawało, to by każdy gracz o tym dawno słyszał :P

Na  chwilę się cieszę.Ale jeśli steam powiedzmy zmienił by regulaminktóry nie toleruje achi bota. 

To mógłbym dostać bana po takim czasie? 

Sorry że zadaje dużo pytańale muszę być 100% pewnyże nie dostane bana ;D

Opublikowano

Dzięki za info! Na pewno się przyda ;3 

Na  chwilę się cieszę.Ale jeśli steam powiedzmy zmienił by regulaminktóry nie toleruje achi bota. 

To mógłbym dostać bana po takim czasie? 

Sorry że zadaje dużo pytańale muszę być 100% pewnyże nie dostane bana ;D

Jest to zabronione, więc raczej nie tolerują tego achi bota ;P

Ale jakby się zmienił regulamin, to zrobiłes to przed zmianą, a wtedy np. to nie było zabronione więc nie ponosisz konsekwencji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...