Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o Pliki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Róbcie na nich serwery, na mpc się nie zareklamujecie i co wtedy? Tylko zmarnujecie hajs i czas. ;)

Ogólnie rzecz biorąc to jeżeli ktoś by wyciągnął samo game, liby + pare questów to nie wiem czy by Ci się udało udowodnić. 

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc to jeżeli ktoś by wyciągnął samo game, liby + pare questów to nie wiem czy by Ci się udało udowodnić. 

Ale co Ty chcesz udowadniać? Pliki metina i tak są kradzione nie masz do nich Praw. 

isaricbaner.png

Opublikowano

Mowie o stawianiu gotowca.

No to chyba, że tak. Jak pisałem Ci wcześniej na PW, mam je, ale ich nie używałem, nie używam i nie będę używać. Nawet ich nie rozpakowałem, leżą sobie gdzieś na dysku :P

Ale co Ty chcesz udowadniać? Pliki metina i tak są kradzione nie masz do nich Praw. 

O czym ty do mnie powiadasz ? Ja nic nie chce udowadniać, po prostu mówię, że ciężko by było już udowodnić gdyby pliki reventiala były wykorzystane na innym serwerze w 20-30%. Pliki serwerowe wszystkie są skradzione od ymira, więc nie wiem o jakich ty prawach mówisz. Fakt, należy się szacunek do autora, i wiem jak ten ktoś się czuje jak ktoś ukradnie pliki, ale trzeba się z tym pogodzić, bo prędzej czy później one wylądują w necie. Dlatego trzeba tępić coś takiego ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...