Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak oceniacie Irelie FUNHOUSe i Akali tej seri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oba skrypty są dobre i warte swojej ceny, tak jak przystało na Fun House.

smart combo, sbtw

Opublikowano

Oba skrypty są dobre i warte swojej ceny, tak jak przystało na Fun House.

smart combo, sbtw

Czy Ja wiem... Skrypty dobre ,tylko akali to nie zbyt chemp do BOL'a ,ale to już nie mi oceniać.

Ja rozegrałem parę meczy akali to według mnie skrypt radzi sobie 8/10 ,a ogólne doznania 6/10,ale to może wina po prostu postaci. Trzeba uzbroić się w niezły asortyment żeby carrować na rankedach gold +.

Jak dla mnie skrypt nie jest wart aż 30zł ,no chyba ,że srasz kasą i te 30 zł to tak jakbyś zostawił na ulicy.

Na prawdę trzeba wyczuć ten skrypt + dmg ,żeby coś ogarnąć na moje oko musiałbyś zagrać minimum 20gier żeby go do końca ogarnąć.

Prędzej polecam Ci rivenkę. Ogólnie bym Ci polecał sobie cracka odpalić ,obczaić co i jak i wtedy ocenić czy warto wydawać hajs.

Mowa tutaj o akali (ireli nie grałem)

Opublikowano

Też nie rozumiem sensu kupowania skryptu do Akali. Ten champion ma banalne combo, jej trudność polega na ogarnięciu, w którym momencie wbić, żeby nie paść jak szmata do tego ogarnąć co i kiedy focusować, roamować etc., czyli wszystko czego skrypt nie zrobi. Ma parę przydatnych fukncji typu timer W czy info kiedy ktoś padnie na combo, ale to lekkie gadżety, na które szkoda kasy i pewnie jakiś darmowy odpowiednik będzie miał to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...