Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Tristiana, Tryndamere, Udyr, Twisted Fate

leper1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule kogo mam wybrać ?? Szukam championa z dużym damage i mechanizmem escape...

1. Tristiana

2. Tryndamere

3. Udyr

4. Twisted Fate

x

Opublikowano

Każdy z nich ma mechanizm escape i duży dmg.

Tristana- mid w AP-duży burst dmg, łatwe kille, escape-bot ADC dmg duży, escape.

Tryndamere-top- dmg duży, escape jest.

Udyr-szybko biega, robi się go głównie w tanka, dmg jest po jakims czasie spory.

TW-escape z ulty, ma stuna i slowa. Dmg na Midzie w AP duży.

Polecam Tristane albo TW.

Jeżeli chcesz mi podziękować za pomoc kliknij Lubię to :)

Opublikowano

Każdy z nich ma mechanizm escape i duży dmg.

Tristana- mid w AP-duży burst dmg, łatwe kille, escape-bot ADC dmg duży, escape.

Tryndamere-top- dmg duży, escape jest.

Udyr-szybko biega, robi się go głównie w tanka, dmg jest po jakims czasie spory.

TW-escape z ulty, ma stuna i slowa. Dmg na Midzie w AP duży.

Polecam Tristane albo TW.

Gówno prawda, Udyr z Trinity Force niszczy prawie każdego. TF ma ulta co 100s+ więc kappa nie escape. Właściwie wybór należy do autora. Chcesz ADC? Bierzesz Tristane. Chcesz topera? Bierzesz Trynde. Chcesz junglera? Bierzesz Udyra. Chcesz Midera? Bierzesz TF'a. Oczywiście Tryndą też można iść jungle, Udyrem na topa i Tristaną na Mida lecz to ostatnie bardziej dla trolla.

Opublikowano

Ja osobiście polecam Ci Tristanę ;) Jest bardzo dobra, może uciekać łatwo oraz mocno i szybko atakuje. Tryndamere też jest spoko ;)

Kolejny "Lol'owiec" a co... ;)

Tylko narazie 21 lvl :3

Opublikowano

Gówno prawda, Udyr z Trinity Force niszczy prawie każdego. TF ma ulta co 100s+ więc kappa nie escape. Właściwie wybór należy do autora. Chcesz ADC? Bierzesz Tristane. Chcesz topera? Bierzesz Trynde. Chcesz junglera? Bierzesz Udyra. Chcesz Midera? Bierzesz TF'a. Oczywiście Tryndą też można iść jungle, Udyrem na topa i Tristaną na Mida lecz to ostatnie bardziej dla trolla.

Jax z full_build z  każdym rudzielcem pod phoenixa wygra.

Preferuje ci trynde ,jest nawet w mecie,dużo dmg ,dobra ,pasywka ,ale przegrywa na postacie np. Teemo,Renekton,Vi  itd. Jest trochę nie w mecie ,ale na takim lvl ujdzie.

47990292595971448862.png

Opublikowano

Ja polecam borsuka [ udyr ] fajne ganki na jungli stuny / speed / ochronka jak się troche naćpa to nie do zabicia :D

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Jeżeli chodzi Ci o gry z kolegami np, double top, czy premade bot polecam Ci Tristanę. Możesz ją grać równie dobrze jako adc oraz apc.

+ duży attack speed

+ pasywka

+ skok

+ odrzut z ulti + masakryczny damage jeżeli robisz pod AP

A jeżeli myślisz o poważniejszych grach równie dobrze warto wspomnieć o Tryndamere.

+ Zabije większość postaci 1v1

+ Ulti

+ split pusher

- baaaardzo rzadko pickowana postać na grach rankingowych (nie wiem jak w brązie jeszcze nie byłem)

jmm0xku1w3y4.png

Opublikowano

Polecam tf

+sustain many

+harras

+slow

+stun

+mocniejsze aa

+teleport

Tristane mozesz dostac za darmo razem z alistarem za suba na yt i like na fb

Opublikowano

Po co porównujesz championów z innych linii?

Nie będę cytował, jednak przytoczę to, co powiedział Nervarien na wczorajszym live.

To tak jakbyś spytał, czy kupić buty, czy koszulkę. Kupisz to, co będzie ci bardziej potrzebne.

Jak grasz na adc i żaden inny, niż Tristana Ci nie odpowiada, to ją weź.

Zależy gdzie lubisz grać. Jak na jungli, to Udyr jest dobrą postacią.

Z tego, co napisałeś, to raczej wybrałbym Udyra, jeśli chodzi o escape.

Osobiście maxuję R, E, W, Q i ulepszam butki na te pierwsze. MovementSpeed nieziemski. 

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...