Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie golda

PanPim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Bardziej się opłaca zbieranie piórek i bb na zdobywanie kasy czy robienie nupków na nd i sprzedawanie itemów z nosmarketu ?

Opublikowano

Ale chyba żeby za takiego nupka zarobić 30ND to musisz wyexpić 30lv i nie może ci chyba nikt w expieniu pomagać.

Opublikowano

Wystarczy mag z jakąkolwiek sp z buffami i wróżka - przekazujesz wrozke nupowi i buffujesz go magiem z drugiego konta . bijesz okolo 600 z hita i taki nupek idzie bardzo szybko. 

1385975953-U914647.png

Opublikowano

73 lvl mag mam wszystkie sp oprócz pirata ale nie pamiętam joby i plus ile ;d

Ile się tak najwolniej bije się 1 nupa ?

Opublikowano

A czy nupka muszę robić na innym pi niż konto głone czy jak będę miał oba konta zrobione na jednym ip to i tak dostane ND ? :)

I noramlnie mogą mi pomagać inni w expieniu ? :)

Opublikowano

A czy nupka muszę robić na innym pi niż konto głone czy jak będę miał oba konta zrobione na jednym ip to i tak dostane ND ? :)Musisz zrobić na innnym koncie.

I noramlnie mogą mi pomagać inni w expieniu ? :) Tak

Opublikowano

Ale nie chodzi mi o zrobienie nupka na tym samym koncie co główny char. Tylko czy muszę zmieniać ip poto aby zrobić nupka. Chyba, że ci chodzi o nowego użytkownika na kompie.

Opublikowano

Ale nie chodzi mi o zrobienie nupka na tym samym koncie co główny char. Tylko czy muszę zmieniać ip poto aby zrobić nupka. Chyba, że ci chodzi o nowego użytkownika na kompie.

Może być to samo IP.

Opublikowano

A to mogę expić tą postać swoją 2 postacią ? ;]

I czy jak wbiję 30lv to autowatycznie dostaję 30nd czy jak ?

Opublikowano

Musisz zalozyc konto z reflinka podanego w nosmarkecie. Pierwsza postac ktora wykona cp 30 na tym koncie sie zalicza,reszta juz nie. Dostajesz wtedy nd

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Aha czyli mogę robić w nieskończoność nubków i ich expić i za każdym razem dostanę nd :D

A gdzie najlepiej takiego nupka expić 2 postacią ? :)

Opublikowano

A wie ktoś na co wydać takowe 30nd, z czego będzie największy zarobek ? ;]

Chodzi mi o Nos UK ;]

Choć o Nos Pl też możecie powiedzieć :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...