Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blitz Survival Games - Banditl

Banytalke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko Ziomeczki.

Siemanko ziomasku, chciałbym zaprezentować ci mój kanał na społeczności YouTube. Jak narazie dopiero rozpoczynam swoją kariere z YouTube, oraz nagrywaniem, rozmawianiem do mikrofonu. Za wszystkie niedociągniecia niezmiernie was przepraszam ale niedawno zaczałem, nie posiadam jeszcze aż tak profesjonalnego sprzetu, myślę że w przyszłości mojego kanału go napewno zakupie i jeszcze jakbym to mógł nazwać ' nie oswoiłem się z mikrofnem '.

Ogólnie kim jestem :

Nazywam się Adrian mam lat 15. Posługujcie się raczej moim imieniem ew. ksywką czyli : Bandit

Nie wiem co jeszcze mogę o sobie powiedzieć, żeby nie przynudzać, interesuje się piłką nożną, sceną gamingu czyli wychodzeniem najnowszych gier, zainteresowało mnie montowanie filmików, wychodzi mi rysowanie i obróbka zdjęć np. portretowych. I chyba tyle jeśli chodzi o mnie. c:

Plany związane z kanałem :

Myślę, że chciałbym kiedyś ale to jeszcze, jeszcze daleko nagrywać vlogi, zawsze mnie to interesowało jak to jest stać przed kamerą i rozmawiać o czymś dyskutować z wami jako widzami. Jak narazie, zaczynam nagrywać od takiego Minecrafta. Napewno za niedługo ukaże się seria prezentacji modów i to będzię jedna z moich głownych jak chodzi o Minecrafta. Na kanał myślę, że luźne nagrywanie będzie to raczej nagyrwanie gry League of Legends, Battlefield 3, Terraria oraz może prezentacja w jedno odcinkowych jakiś Bonusików jak Amnesia, Skyrim. c:

Seria :

A teraz napisze o głownym temacie, czyli mój let's play z Minecrafta inczaje Blitz Survival Games. Znajdziecie w linku poniżej.

http://www.youtube.com/playlist?list=PLJLQjCu7UPGek4q6Si5YKHxfr3hhRG8Et

DO ZOBACZENIA! c:

Opublikowano

Ziomeczek! To chyba aż muszę cię zasubskrybować, tak mi się te filmiki podobały. Fajnie opowiadasz, dobrze grasz. Życzę Ci samych sukcesów na yt! Pozdrawiam :)

800px-Minecraft_Wallpaper_005-800x200.jp

• 1 rok później...
Opublikowano

Ten dział nie jest od reklam kanałów YT + ''filmy są prywatne'', czyli niedostępne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...