Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mały Problem - Błąd

pawel0259

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mały problem z błędem przed uruchomieniem programu ItemAll Editor i MobAll Editor moze ktos pomoc co jest grane ???
Brakuje mi jakiegos sterownika czy o co chodzi ??? niedawno przeinstalowałem windowsa na Windows Professional 7 64 bity.
Ale przed przeinstalowaniem Windowsa nie było tego problemu , wszystko działało poprawnie z tym samym windowsem.

Tutaj jest Screen błędu :

qnl7hd.jpg

Po Kliknięciu "Kontynuuj" :

25oxkdd.jpg

Jeżeli ktoś wie o co chodzi lub czy brakuje mi jakiegos kodeka , prosze o pomoc.
Dziękuje.

Opublikowano

Ja mam zainstalowane Net Frameworki i nic to nie daje , a jezeli to przez Net Framework to ktora wersja ???
bo jest ich wiele i nie wiem ktory zainstalowac , lub przeinstalować

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety ale dalej nic z tego , dalej nie działa.. wrzuciłem i zamieniłem plik i dalej ten sam błąd. serio chyba zmienie windowsa na jakiegos innego albo sam nie wiem , po prostu brakuje mi jakiegos kodeka albo czegos co jet potrzebne do tego zeby ten program działał prawidłowo.

Tylko tutaj jest pytanie , Jakiego ???

Gdy dam opcje szczegóły , tam pisze ze wymagana jest jakas wersja v4.0 i Key Token , i na samym dole tego pisze takie cos zacytuje :

" Gdy debugowanie JIT jest włączone, wszystkie nieobsługiwane wyjątki

są wysyłane do debugera JIT zarejestrowanego na komputerze

i nie są obsługiwane w tym oknie dialogowym. "

I jeszcze tam jest Cos takiego zacytuje :

" System.IO.FileLoadException: Nie można załadować pliku lub zestawu 'SlimDX, Version=4.0.13.43, Culture=neutral, PublicKeyToken=b1b0c32fd1ffe4f9' lub jednej z jego zależności. Zlokalizowana definicja manifestu zestawu nie odpowiada odwołaniu do zestawu. (Wyjątek od HRESULT: 0x80131040)

Nazwa pliku: 'SlimDX, Version=4.0.13.43, Culture=neutral, PublicKeyToken=b1b0c32fd1ffe4f9' "

Jezeli ktos wie jak rozwiazac ten problem niech pisze na PW albo tutaj.

z góry dzięki.

Nowicjusz
Opublikowano

To teraz Cie zaskocze tutaj :) Teraz wyskakuje po Zainstalowaniu tego co mi dałeś cos takiego :

751031403548832430600.jpg

Haha Ja juz nie mam sił do tego..

czyli wychodzi na to że masz złą wersje slimdx, spróbuj tej

Opublikowano

czyli wychodzi na to że masz złą wersje slimdx, spróbuj tej

Dalej ten sam błąd , Musze zmienic windowsa na jakąś inna wersje moze to pomoze...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...