Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dywizja

CombatOrion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie w s3 miałem golda III obecnie unranked i wygrane 3 na 7 meczy i mam pytanie ile musiałbym wygrać by zostać w goldzie I czy da się dostać do platyny ? :D

Opublikowano

masz 3/7 wiec w najlepszym wypadku bedzie 6/10, dalbym ciebie gdzieśc w okolicy IV-V golda, na platyne nie ma szans (gdybys wygral wszystkie 10 to moze gold I, platyna V)

zeby zostac w goldzie obstawiam 4/10

Opublikowano

ja bylem w platynie 3 i potem skonczylem na 6-4 i mnie dalo do platyny 5 wiec musisz raczej wygrac te wszystkie 3 by zostac w goldzie

<>

Opublikowano

Prawdę mówiąc wszystko zależy od tego z kim będziesz grał i jakie masz MMR.

Opublikowano

Masz 3 Winy i 4 Losty, aby dostac sie do golda bys musial wygrac kolejne 3gry, lecz nie masz szans zeby dojsc do g1/p5.

Jesli bedziesz mial 6/4 to cie wywali o dywizje nizej od dyw z poprzedniego sezonu. Czyli wyladujesz w Gold 4 przy 6/4..

Co innego jak byles diamondem 1 np. to cie za 0-10 by naet wywalilo do platyny 1. Im wyzsza dyw z zeszlego tym wyzej cie wywala ale to juz pewnie wiesz.

7/3- wychodzisz na zero lub wyzej, 6/4 wychodzisz 1 w dol, dalej chyba sie domyslasz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...