Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przekazywanie przedmiotów

G4m3killer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na stronie http://tf2r.com gdy wygrać jakiśprzedmiot to ta osoba zgłasza się do mnie czy musze ja ja zaprosic do znajomych?

Jak to się odbywa?

Jeśli nie mam premki to moge od niej otrzymać np. jakąś "elitarną" rzecz?

Opublikowano

Jak wygrasz to możesz ty zaprosic i powiedziec że wygrałeś i prosisz o nagrodę (oczywiście osoba to sprawdzi) albo ona doda, jeżeli odrazu zauważyła że raffle się skończy.

Jak nie masz premki to możesz otrzymać, ale nie możesz dać.

Opublikowano

A nie mając premki takie skrzynki też mogą mi dropnąć?

Warto z itemkow skladac te różne złomy itd.?

Co skladać?

Na wiki napisali że dropią tylko bronie, samemu nie pamiętam, już od dawna mam premium.

Opłaca się tworzyć metale i wymieniać je z graczami a żeby się wymienić potrzebujesz premium. Jeśli chcesz zdobyć premium to polecam kupić Giftapult (za pierwszy zakup w mann co otrzymasz premium), aktualnie najtańszy item w sklepie.

Broni czy czapek nie warto wytwarzać.

461151420292002410470.png
Opublikowano

A nie mając premki takie skrzynki też mogą mi dropnąć?

Warto z itemkow skladac te różne złomy itd.?

Co skladać?

Skrzynki dropią, ale to śmiecie.

Składać zazwyczaj nie warto. Przykład -

Do stworzenia czapki potrzebuje 3 refów, a zazwyczaj wychodzi nam czapka o wartości 1.22 - 1.66 ref.

Opublikowano

A jeśli kupie ten tani itemek to rynek na steamie tez po miesiacu mi sie odblokuje czy musze tma gierke kupic na steam jakas i dopiero?

A co do wymian to jak wyglada wymiana?

Wygralem itemek i gosciu tez nwm jak go mi dac. Zmienialem haslo pare dni temu do konta i przez 7 dni nie moge wymieniac sie odznakami na stean czyli tu tez nie moge czy tu akurat moge sie jakos wymieniac?

Opublikowano

A jeśli kupie ten tani itemek to rynek na steamie tez po miesiacu mi sie odblokuje czy musze tma gierke kupic na steam jakas i dopiero?

A co do wymian to jak wyglada wymiana?

Wygralem itemek i gosciu tez nwm jak go mi dac. Zmienialem haslo pare dni temu do konta i przez 7 dni nie moge wymieniac sie odznakami na stean czyli tu tez nie moge czy tu akurat moge sie jakos wymieniac?

Odblokuje się też, bo zdobycie premium w tfie steam uważa za kupno gry :D

Musisz mieć też włączonego steam guard przez bodajże ten miesiąc.

Odznakami nie da się wymieniać, więc nie wiem o co ci chodzi.

Opublikowano

Chodzi o te karty. Zdawało mi się, że to odznaki się zwą :)

Jak się wymienia dokładnie przedmiotem w tej grze? Przez steama trzeba czy jakos w grze?

Opublikowano

Jak się wymienia dokładnie przedmiotem w tej grze? Przez steama trzeba czy jakos w grze

Przez steam. Wymiana kartami dziala na takiej samej zasadzie jak itemami.

Opublikowano

Jak się wymienia dokładnie przedmiotem w tej grze? Przez steama trzeba czy jakos w grze?

Wymiana odbywa się tak samo do wszystkich przedmiotów na steamie.

Z kart robi się odznaki, więc mogłeś się pomylić :P

Opublikowano

To czyli jak kupie w tf2 premke to ryneczek bede mial aktywny za miesiac ? :)

Tak, za 30 dni. Pamiętaj aby włączyć steam guard.

Opublikowano

Widziałem, że są serwery typu achivement plugin czy jakos tak. Widzialem na filmiku, że daje osiagniecia te co są z nich bronie + jakiś tam koles znalazł na raz z 50 itemkow. Jest w tym jakiś haczyk? Jak to możliwe, że dropi mu tyle itemkow w 1 chwili?

Opublikowano

Widziałem, że są serwery typu achivement plugin czy jakos tak. Widzialem na filmiku, że daje osiagniecia te co są z nich bronie + jakiś tam koles znalazł na raz z 50 itemkow. Jest w tym jakiś haczyk? Jak to możliwe, że dropi mu tyle itemkow w 1 chwili?

To możliwe, za hackowanie osiągnięć nie ma bana.

Opublikowano

To możliwe, za hackowanie osiągnięć nie ma bana.

I tak te bronie nie są tradable, więc w zasadzie większość zalega w plecaku i się kurzy :P

Opublikowano

Część może się przydać + mozna z tych przedmiotow moze cos wytopic ? :)

w sumie niewymienne ale moze jakis itemek da sie zlozyc :)

Slyszalem ze drop itemkow jest ograniczony od 6-11 do kazdego czwartku. prawda i jak to z tym jest? Co ile wpada itemek? Moge sprawdzic czy moge eszcze dropic przedmioty?

I jak to wgl. mozliwe ze kolesiowi dropilo tyle tych itemkow w 1 chwili? To nie byly raczej itemki za osiagneicia. bylo napisane ze znalazl cos tam i taki spam na czacie

Opublikowano

Część może się przydać + mozna z tych przedmiotow moze cos wytopic ? :)

w sumie niewymienne ale moze jakis itemek da sie zlozyc :)

Slyszalem ze drop itemkow jest ograniczony od 6-11 do kazdego czwartku. prawda i jak to z tym jest? Co ile wpada itemek? Moge sprawdzic czy moge eszcze dropic przedmioty?

I jak to wgl. mozliwe ze kolesiowi dropilo tyle tych itemkow w 1 chwili? To nie byly raczej itemki za osiagneicia. bylo napisane ze znalazl cos tam i taki spam na czacie

Możesz dać linka do wideo? Pewnie to itemy z osiągnięć, bo jest ich sporo plus też spamuje na czacie jak jakiś otrzymasz.

Można z itemów z osiągnięć zrobić metal ale się nim i tak nie wymienisz.

Tak, jest ograniczenie (takie jak napisałeś). Itemy wypadają losowo, nie ma jakiegoś określonego czasu. Nie da się sprawdzić, czy ci coś jeszcze wypadnie.

Opublikowano

Źle troszkę się wyraziłem.

Filmik ogladalem, ale wbilem tam na ten serwer zobaczyc jak to tam jest i przy okazji wbic sobie osiagniecia te na bronie :)

Wtedy to wlasnie zobaczylem ze zdobywa tak. Z tego co wiem to nie pokazuje sie że ktoś znalazł, a że ktoś ukończył osiągnięcie i nie wywala na ekran co za to dostal.

Bedac wtedy na serwie raczej wydawalo mi sie ze to mu tyle dropnelo nie z osiagniec.

Tak wgl. polecacie jakies serwery na tf2 ?:) Jakies 4fun :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Źle troszkę się wyraziłem.

Filmik ogladalem, ale wbilem tam na ten serwer zobaczyc jak to tam jest i przy okazji wbic sobie osiagniecia te na bronie :)

Wtedy to wlasnie zobaczylem ze zdobywa tak. Z tego co wiem to nie pokazuje sie że ktoś znalazł, a że ktoś ukończył osiągnięcie i nie wywala na ekran co za to dostal.

Bedac wtedy na serwie raczej wydawalo mi sie ze to mu tyle dropnelo nie z osiagniec.

Tak wgl. polecacie jakies serwery na tf2 ? :) Jakies 4fun :)

193.192.59.114:26115 randomizer + rtd

88.198.6.40:27117 mapa z bezgłowym jeźdźcem z botami

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...