Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

smart Cast.

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. jak ustawić sobie na daną postać smartcasty ? Mam problem z Vi bo jak długo nią nie gram i wbije to od razu Q spalone -.- Chciałem sobie tak ustawić, że tylko na Vi będę miał smart casta z Q. Najlepiej po polsku.

Opublikowano

Smart casty ustawiasz na wszystkie postacie odrazu, lecz da sie je wylaczyc w kazdym momencie.

Wciskasz ESC nastepnie wyskakuje ci okienko w ktorym masz pokazane Q W E R, 1 2 3 4 5 6 7.

Gdy klikniesz na taki pirunek pod tym przyciskiem to ci sie ustawia smart cast..

Jak ustawisz sb na dane rzecz smart casty to wtedy zatwierdzasz i w grze masz wlaczone smartcasty. 

Gdy chcesz je wylaczyc robisz to samo, iz ci sie poprostu odznaczy po nastepnym kliknieciu w to:)

Opublikowano

To nie graj w Lola jak z tak banalnymi rzeczami masz problemy

spiełdalaj hiih :* Nie wprowadzasz nic ciekawego do tematu. jak grasz 20gier dzinnie 1gre zagrasz Vi reszte czym innym i ostatnią znowu Vi to myślisz, że będziesz pamiętał na początku żeby włączyć ? Prosze Cie nie rozśmieszaj mnie. Nie mów mi co moge robić, a co nie.

Dobra. No nic myślałem, że lepiej pójdzie ;p Szkoda, że się nie da,.

Opublikowano

Da się da się. Nawet chyba nervarien to mówił :)

CHYBA*. Nie da się, mówił że fajnie byłoby gdyby MOŻNA było to robić Ale na chwilę obecną się nie da :)

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja używam smart na wszystkich postaciach.

Super, ale kogo to obchodzi? :v

ustaw sobie, żeby tylko q nie było na smartcascie.

shavarth.jpg
Opublikowano

Ustaw sobie wszystko na smartcasty, a VI q dziala normalnie na smart cascie tylko musisz przytrzymac odpowienio dlugo q, aby "naciagnac" wiec mords boby i nie mowicie ze sie nie da bez smart casta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...