Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeamSpeak 3.0.15 beta

CS Is GooD xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Client Beta 3.0.15 jest już dostępny, pamiętajcie że aktualizacja jest jednostronna nie można cofnąć wstecz do wersji 3.0.14 to wiąże się z uszkodzeniem waszych ustawień teamspeaka.

Aby zaktualizować klienta proszę wykonać wszystkie kroki po kolei:

1. Klikamy prawym przyciskiem myszy na ikonę teamspeaka następnie "Właściwości", gdy już jesteśmy w zakładce skrót, wciskamy przycisk "Otwórz lokalizację pliku"

2. Jesteśmy w folderze gdzie jest zainstalowany teamspeak 3 i wklejamy plik update.ini

http://ts-4fun.pl/pobierz1.php

-- Stąd pobieramy update.ini

3. Następnie gdy już jest uruchomiony Teamspeak 3 Client, przechodzimy do zakładki " Help > Check for update i Instalujemy Clienta 3.0.15 Beta.

UWAGA: Jeżeli ktoś korzysta z pluginu anti-freez prosimy go teraz wyłączyć.

Więcej szczegółów na temat 3.0.15 Clienta tutaj:

http://forum.teamspeak.com/showthread.php/99030-Beta-Channel-TeamSpeak-3-Client-3-0-15

Zapraszamy do pobierania

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Działa poprawnie ? Czyta bb code ? BO na wersji 3.0.14 urywało kody BBcode :)  dajcie screen opisu kanału kolor czcionki jakiś żeby był pogrubienie wyrównanie chce zobaczyć czy warto mi przechodzić z wersji 3.0.13 na której mi wszystko działa .

Opublikowano

Działa poprawnie ? Czyta bb code ? BO na wersji 3.0.14 urywało kody BBcode :)  dajcie screen opisu kanału kolor czcionki jakiś żeby był pogrubienie wyrównanie chce zobaczyć czy warto mi przechodzić z wersji 3.0.13 na której mi wszystko działa .

Jak masz linka to podaj :D 

BBCODE dalej jest tak samo z 3.13 jest wszystko dobrze a w 3.15 dalej jest błąd z BBCODE więc nie opłaca się robić update 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...