Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VIP na BOLu - Opłaca się kupować?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Gram od pewnego czasu na BOLu jako free user (używam tylko Katarina Sinister Blade oraz Fiora Combo, wiec wystarczy), jednak ostatnio zaciekawiłem się innymi skryptami i tutaj moje pytanie... Opłaca się kupować VIPa? Ciekawe ma skrypty? Oraz kolejny problem - mam scrackowanego Ryze To The Challenger, lecz jak odpalam to piszę "unauthorized user", jeżeli będę miał vipa to to zniknie czy mimo wszystko trzeba kupić oryginalną wersję?

P.S. Jestem nowy na tym forum, jeżeli takie pytanie było lub zły dział to przepraszam. :)

Pozdrawiam. ;)

Opublikowano

Free user dla ADC i postaci bez skillshotów, a VIP dla postaci ze skillshotami. Skrypty do Ryza wyglądają dokładnie tak samo, każdy jeden, jeden chuj czy ten wbudowany w klienta, czy te płatne.

Opublikowano

Free user dla ADC i postaci bez skillshotów, a VIP dla postaci ze skillshotami. Skrypty do Ryza wyglądają dokładnie tak samo, każdy jeden, jeden chuj czy ten wbudowany w klienta, czy te płatne.

No nie powiedziałbym, RTTC ma zmienione dystanse, może rzucać skillshoty plecami oraz jest bardziej rozbudowany. :)

Opublikowano

Na free spokojnie można się kerować jak się ma móżg. Ostatnio wychodzą dobre skrypty pod vprediction + sow typu Syndra czy te Marcoly'ego Ahri/Ryze. Do tego Reborn + skrypty ala utility czyli dające ci informacje o grze (timery, wardy, cd trackery etc.) jak umiesz to wykorzystać to daje sporą przewagę.

Vip daje jednak możliwość korzystania z dużo lepszych skryptów, które pozwalają dominować nawet na poziomie D1, czyli evadeee itp.

Co do RTTC to jeśli wyskakuje komunikat o autoryzacji znaczy, że masz zjebanego cracka. Działający skrackowany RTTC odpali się nawet na free userze, będziesz miał normalnie menu itp., z tym, że jak będziesz chciał rzucić combo to wtedy będą wyskakiwać błędy.

Opublikowano

Na free spokojnie można się kerować jak się ma móżg. Ostatnio wychodzą dobre skrypty pod vprediction + sow typu Syndra czy te Marcoly'ego Ahri/Ryze. Do tego Reborn + skrypty ala utility czyli dające ci informacje o grze (timery, wardy, cd trackery etc.) jak umiesz to wykorzystać to daje sporą przewagę.

Vip daje jednak możliwość korzystania z dużo lepszych skryptów, które pozwalają dominować nawet na poziomie D1, czyli evadeee itp.

Co do RTTC to jeśli wyskakuje komunikat o autoryzacji znaczy, że masz zjebanego cracka. Działający skrackowany RTTC odpali się nawet na free userze, będziesz miał normalnie menu itp., z tym, że jak będziesz chciał rzucić combo to wtedy będą wyskakiwać błędy.

Wyglądasz na kompetentną osobę, zaczynasz mnie przekonywać do kupna tego VIPa. ;) Co do cracka do RTTC - jest jakiś działający (darmowy) na necie? Bo kupowanie vipa + każdego skryptu to trochę za drogo wychodzi. :D

Opublikowano

Moim Zdaniem , NIE warto kupować tego Vip'a . Sa dobre skrypty bez vip'a . Ale jedyny minus to jest taki ze masz co pare dni dla free userów . Wiec rozmysl ten zakup . Jak ci naprawde zalezy na tym bol'u to z jednej strony mozesz kupić . (ja bym nie kupował)

gHZYRWY.gif

Opublikowano

Moim Zdaniem , NIE warto kupować tego Vip'a . Sa dobre skrypty bez vip'a . Ale jedyny minus to jest taki ze masz co pare dni dla free userów . Wiec rozmysl ten zakup . Jak ci naprawde zalezy na tym bol'u to z jednej strony mozesz kupić . (ja bym nie kupował)

Prawdę mówiąc gram w lola średnio 5-8 godzin dziennie (oczywiście jak mam z kim i nie mam nic do roboty :D), patrząc na cenę masz VIPa na 30 dni za 10$ (przeliczając na nasze ok. 30zł). 1zł dziennie to nie tak dużo, kupię na pierwszy miesiąc i zobaczę. ;) Przemyślałem to i wydam te 30zł, zaryzykuję. Może faktycznie warto. :D Rozmawiałem dzisiaj z kolegą, korzystał z VIP scriptów i wbił d1. Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...