Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

2 Problemy bluescreen,oraz nie wiem jak to nazwać

mc1092

Pytanie

Opublikowano

1 Siemka mam problem ostatnio dręczy mię jakiś błąd często spotyka się bluescreen ale teraz to przesada po graniu w gry (AC4,CS:GO,CRISIS oraz innych gier ale zdarzają się wyjątki SIMS3,Minecraft).Wychodzę z gry wszystko dobrze mam pulpit trochę laguje muzyka gra nagle po jakiś 7s głośny szum muzyka nie słychać i bluescreen(szum trwa jakieś 3s).I pytanie czym jest to spowodowane i jak to naprawić jest to irytujące bo znowu wszystko trzeba od nowa włączać oraz od nowa zmieniać ustawienia gier(ponieważ po błędzie przestaje pamiętać ustawienia gry)oraz po prostu nie jest to normalne .Proszę o pilno pomoc !

2 Często po włączeniu kompa zamiast ikonek na pulpicie są białe ikony tak gdyby ładował je komp ale czekałem kiedyś 40 minut i nic nadal to samo nie można odświeżyć pulpitu oraz nic włączyć czasami są załadowane niektóre ikony ale po włączeniu np gry nic się nie dzieje,czasami udaję się włączyć start i wcisnąć zamknij system ale wyłańczanie proces do pojawienia się zamykanie trwa z 5 minut wtedy trzeba restartować i wyłańczać kompa od prądu (czasami trzeba to robić z 7 razy !).Proszę o pilno pomoc !

Odpowiedzi na moje pytania pisz według wzoru (1.........,2...........)

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo kojarzyz mnie ? :D a co do tematu : Albo jakiś wirus tylko słaby, i zamiast poprawnie działać laguje itp i robi "efekty uboczne" po 2 nwm xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...