Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena zestawu 3500zł

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Co myślicie o tym zestawie ? Zestaw jest za 3500zł przyjedzie środa/czwartek jeśli zamówię a więc co o nim myślicie ?

Da radę uciągnąć nowe tytuły oraz czy wszystko pasuje ? zasilacz nie będzie się dusić ?

post-1098013-0-21473900-1402234916_thumb.png

Opublikowano

Chłodzenie potrzebne nie jest ale mimo to przydałoby się by zniwelować problemy z temperaturami, szczególnie w lato.

Opublikowano

Chłodzenie potrzebne. Na wszelaki wypadek bo może się okazać że procesor albo karta będzie grzać. A jak myślicie dobry zestaw ? wszystko się pomieści  ?

@Edit Patrzyłem po internecie i widziałem ze karta potrafi zabrać nawet 650 W czy to prawda ? Tylko że tam była wersja OC Direct 2 czy coś takiego.

Opublikowano

Prawdopodobnie będzie konieczny upgrade biosu ze względu na płyte haswell i procesor haswell refresh

Ta karta nie jest aż tak prądożerna 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

ocdirect to nazwa chłodzenia od asusa.

Jakby dodać dużo bajerów, które mógłbyś domontować, to sprzęt wciągnie 500W. Także dobrze by było kupić 600W, aby mieć nadmiar.

Ale 550W powinien dać spokojnie radę.

Fera 2 to tani i dobry cooler, w porównaniu do boxa, będzie trzymał bezpieczne temperatury i będzie ciszej.

Opublikowano

Trudno zrobić upgrade biosu ? Szczerze mówiąc to mało w biosie robię czasem coś sobie tam pozmieniam. Ale sam nie wiem jak zrobić ten upgrade..

ocdirect to nazwa chłodzenia od asusa.

Jakby dodać dużo bajerów, które mógłbyś domontować, to sprzęt wciągnie 500W. Także dobrze by było kupić 600W, aby mieć nadmiar.

Ale 550W powinien dać spokojnie radę.

Fera 2 to tani i dobry cooler, w porównaniu do boxa, będzie trzymał bezpieczne temperatury i będzie ciszej.

Nie będę robić żadnego OC :) Kupuję jednak komputer taki jaki jest także nie ma problemu ^^

Opublikowano

Czynność prosta, poczytaj w necie, jednak jak uwalisz to płyta do kosza bo serwisy wołają za naprawę chore pieniądze. Weź lepiej i5 4670/4570 z którym nie będzie tego problemu.

Ogólnie zestawik jest spoko

Opublikowano

Ale uwalić ? Dokładniej? :D A 4670 podobno nie opłaca się zbytnio jak czytałem. Z tymi serwisami to prawda..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...