Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak działa PayPal?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, jak działa dokładnie system paypal? chodzi mi tutaj głównie, czy mając te 17 lat a założe konto nie stanie się nic takiego gdyż na stronie widnieje napis iż jest od 18, ale tak jest w sumie wszędzie gdzie hajs.. I tu pytanie czy założę konto i podam tam te swoje dane to czy nie będą mi przychodziły jakieś listy do domu? Znaczy, czy po prostu jak założę konto i będę je tam prowadził to czy jakieś listy z tym związane przychodzą do domu. Druga sprawa to jak tam jest z płatnościami? Tzn. pieniądze można wpłacać tylko kontem bankowym? Wiem, że sms tam nie ma (chyba) ale czy zakładając konto dotpay mogę środki z niego przelać na konto paypal? I czy są tam jakieś prowizje od tych środków wpływających?

Opublikowano

Pieniądze można wpłacać kontem bankowym. Ja jestem niepełnoletni i mam tam konto już jakieś 6 miesięcy i do tej pory żaden list nie przyszedł. Dokownywałem już płatności i przelewów, musisz mieć konto w banku by zweryfikować rachunek paypal. Ja mam konto w mbnaku izzykonto dokładnie :) Wszystko z paypalem okey :) Nic nie sprawdzali mojego wieku i wgl.

Opublikowano

Czyli to bierze hajs z konta bankowego tak? Nie ma na paypalu osobnego rachunku?

Nic nie bierze hajsku z konta. Po prostu aby mieć pieniądze na paypalu np. po zalożeniu konta masz 0 zł a chcesz mieć z 200 to musisz przelać je przez bank.

Rachunek bankowy potrzebny jest do weryfikacji konta oraz do przelewania i wypłacania pieniędzy.

Opublikowano

nie przychodzą żadne listy i nikt nie sprawdza ile masz lat. chcesz mieć hajs na pypalu to sobie musisz wpłacić albo ktoś moze ci przelać. jak to jest z wypłacaniem to ci dokładnie nie powiem. ja natomiast nie mając połączonego konta bankowego ani nic innego płace za przedmioty bezpośrednio z paypala. wystarczy byc zalogowanym a następnie na stronie sklepu kliknąć zapłać i juz zapłacone :)

HBV27j.png

Opublikowano

Trochę szkoda, że mogę tylko z jednego konta wysyłać pieniądze na paypal, bo ja głównie zajmuje się webmasterką i intrami i za to hajs dostaję i szkoda, że nie mogę prosto na paypal wysłać. Bo z tego co tam doczytałem to rachunek tego co wysyła musi być taki sam jak na paypalu, chodzi o imie i nazwisko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...