Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno iPhone 4s?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć czołem! Zamierzam kupić iPhone 4s. Mam pytanie do znawców Apple, czy jest to oryginalny iPhone 4s? 
Przykładam sie do tego już któryś miesiąc a nie wiem czy jest oryginalny czy nie. Jest ktoś w stanie odpowiedzieć czy jest oryginalny po tym, jak wrzuce zdjęcia?

Przepraszam za jakość, licze na waszą pomoc! 5!!  ^_^

"będę rozjeżdzał wam serca na dwudziestu calach"  B)

Opublikowano

Zapytaj gościa jaki ten iPhone ma numer IMEI i wszystko będzie wiadomo.

dokladnie, a jak miga sie od podania to znaczy ze oszust.

co do samego wygladu to trudno stwierdzic. Zreszta wyglad moze byc niemal identyczny, ale co z tego jak w srodku upchaja jakis shit.

Opublikowano

Dostałem od niego numer IMEI - żadnych sprzeciwów - co do papierów ma tylko ładowarke. Stwierdził że gdzieś zgubił pudełko i rachunek zakupu. Podejrzewam że jest to kradzione sprzęciwo :/

Opublikowano

Nie bierz tego iphona, to nie żaden szpan a szajs. Porównaj se go z Samsung Galaxy s2/+ sam mam sgs2+ i lepszy od iphona4. Iphona miałem w ręcę (gówno i dotyk chujowy). Nie rób błędu i nie bierz tego szajsu

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie bierz tego iphona, to nie żaden szpan a szajs. Porównaj se go z Samsung Galaxy s2/+ sam mam sgs2+ i lepszy od iphona4. Iphona miałem w ręcę (gówno i dotyk chujowy). Nie rób błędu i nie bierz tego szajsu

Uzasadnij swoją wypowiedź. Szczekasz na iPhone'y bo prawdopodobnie nigdy ich nie użytkowałeś dłużej niż dzień. iPhone 4S gwarantuje płynność i możliwość zagrania w każdą grę z AppStore bez klatkowania. SGS2 zagwarantować ci tego nie może. Ogólnie każdy telefon i system ma swoje plusy i minusy ale jeśli chcesz bezawaryjny telefon bierzesz iPhona. Jak lubisz się bawić w zmiany ROM'ów, OC itp. bierzesz cokolwiek innego z tej samej półki cenowej z androidem.

@topic

Nie pchałbym się w telefon bez papierów.

Opublikowano

A ja się nie zgodzę z innymi..

Jakość tych zdjęć jest słaba, ale ten przycisk home wygląda jak tania podróbka...

Myślę że to może być podróbka, na dodatek nie było żadnego zdjęcia z włączanym telefonem.. ciekawego dlaczego..

OKAZJE NIE ISTNIEJĄ. 

Jeśli cena telefonu jest dużo mniejsza niż normalna to jest to na 99% podróbka.

Przepraszam, jesli w moich postach nie bedzie polskich znakow - mieszkam w Niemczech.

Opublikowano

A ja się nie zgodzę z innymi..

Jakość tych zdjęć jest słaba, ale ten przycisk home wygląda jak tania podróbka...

Myślę że to może być podróbka, na dodatek nie było żadnego zdjęcia z włączanym telefonem.. ciekawego dlaczego..

OKAZJE NIE ISTNIEJĄ. 

Jeśli cena telefonu jest dużo mniejsza niż normalna to jest to na 99% podróbka.

Dzięki wielkie, przez taki argument odechciało mi sie kupić ten telefon.  ^_^

Opublikowano

A ja się nie zgodzę z innymi..Jakość tych zdjęć jest słaba, ale ten przycisk home wygląda jak tania podróbka...Myślę że to może być podróbka, na dodatek nie było żadnego zdjęcia z włączanym telefonem.. ciekawego dlaczego..OKAZJE NIE ISTNIEJĄ. Jeśli cena telefonu jest dużo mniejsza niż normalna to jest to na 99% podróbka.

Możliwe też, że jest w etui, bo widziałem już takie.

• 1 rok później...
Opublikowano

1. @daniel741 Nic nie wiesz o Iphonach, zapewne nigdy nie miałeś.... wypowiadasz się nie wiedząc nic na temat tych telefonów. Twoja wypowiedź jest kompletnie bez sensu i nic nie wnosi do tego tematu.

2. @bart3qq9 Gdybyś na przyszłość się zdecydował nad kupnem jakiegoś sprzętu apple:

- Prosisz o zdjęcie tylnej klapki telefonu, z widocznymi numerami imei. (Zdjęcie jest po to żebyś miał pewność, że numery, które ci wysła są prawdziwe)

- Wchodzisz na stronę http://www.imei.info/i przepisujesz te numery imei z telefonu.

- Na stronie będzie pisało kiedy telefon był kupiony, aktywowany, czy ma simlocka i czy jest zgłoszony jako kradziony.

Pozdrawiam

Cena używanej 4s-ki wynosi około 600 zł obecnie

LukaSuper.png

Opublikowano

1. @daniel741 Nic nie wiesz o Iphonach, zapewne nigdy nie miałeś.... wypowiadasz się nie wiedząc nic na temat tych telefonów. Twoja wypowiedź jest kompletnie bez sensu i nic nie wnosi do tego tematu.

2. @bart3qq9 Gdybyś na przyszłość się zdecydował nad kupnem jakiegoś sprzętu apple:

- Prosisz o zdjęcie tylnej klapki telefonu, z widocznymi numerami imei. (Zdjęcie jest po to żebyś miał pewność, że numery, które ci wysła są prawdziwe)

- Wchodzisz na stronę http://www.imei.info/i przepisujesz te numery imei z telefonu.

- Na stronie będzie pisało kiedy telefon był kupiony, aktywowany, czy ma simlocka i czy jest zgłoszony jako kradziony.

Pozdrawiam

Cena używanej 4s-ki wynosi około 600 zł obecnie

Tyle, że Iphony są pod instagramy,facebooki i inne portale społecznościowe niż pod aplikacje, gry itd... Lepszy telefon z androidem, który może więcej niż taki Iphone z gównianym systemem.

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...