Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto obejrzeć Breaking Bad?

Royal6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy warto obejrzeć ten serial wiedząc, że umrze jakaś tam dziewczyna, a główny bohater na koncu umrze w samochodzie z tego co pamiętam i nie na raka, tylko popełniając bodajże samobójstwo? Moj brat ogladal i widzialem czasem na monitorze.. 

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Znałem całą fabułę (przez kwejka), obejrzałem 3 sezony, zanudziłem się na śmierć.

Moim zdaniem nie warto.

Opublikowano

Czy warto obejrzeć ten serial wiedząc, że umrze jakaś tam dziewczyna, a główny bohater na koncu umrze w samochodzie z tego co pamiętam i nie na raka, tylko popełniając bodajże samobójstwo? Moj brat ogladal i widzialem czasem na monitorze.. 

Tak opłaca się :)

Główny bohater nie umiera w samochodzie popełniając samobójstwo.

Opublikowano

ale nie umiera na raka

ale też nie popełnia samobójstwa powiedzmy umyślnie. Poprzez uratowanie Pinkman'a zostaje zraniony poważnie i umiera.

Opublikowano

Znałem całą fabułę (przez kwejka), obejrzałem 3 sezony, zanudziłem się na śmierć.

Moim zdaniem nie warto.

Nie znasz się.

Gdyby nie bezsensowne zakończenie, mógłbym powiedzieć, że to jeden z lepszych seriali. Obejrzyj.

Opublikowano

Nie znasz się.

Gdyby nie bezsensowne zakończenie, mógłbym powiedzieć, że to jeden z lepszych seriali. Obejrzyj.

Bezsensowne?

Zakonczenie bardzo prawdopodobne.

SPOILER

SPOILER

SPOILER

SPOILER

SPOILER

SPOILER:

Heisenberg postapil tak a nie inaczej, bo myslal, ze Jessie jest ich wspolnikiem. Gdy dowiedzial sie, ze jest inaczej, poswiecil siebie, bo zostalo mu niewiele zycia (poza tym za kratkami) by ratowac Jessiego.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...