Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsza postać, miłe wspomnienia.

syzyffek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was takie pytanko. Jaka była wasza pierwsza postać, ile czasu na nią poświęciliście, wasze upadki i powstania i miłe wspomnienia z gry ;) Myślę, że jest to fajne rozluźnienie, całkiem śmieszny, ciekawy temat ;)

Ja zaczynam!

Hmm.. pierwsza postać? Można powiedzieć, że w jakimś stopniu był to paladyn, lecz szybko się z niego rozmyśliłem i poleciałem na Zabójcę. Zabójcy dobiłem 151 lvl i poświęciłem na niego około pół roku ;) Najgorsza wpadka? Hmm.. Po nowym epicu 8.1/8.2 słyszałem o tamowaniu dusz potwórów, zaciekawiłem się tym i chciałem znów zacząć grę, szkoda tylko, że zapomniałem pasów do starego konta, przez co teraz zaczynam od samego początku ;P Ale moim największym wzlotem na pewno było wydropienie e-tyrana z pantery na Wyspie Adeptów xD Był to łatwy start, bo sprzedałem potem tą kartę za 500kk i kupiłem Harpię r7 st3 :) Poznałem też super przyjaciół i jestem zadowolony ze startu w Rappelz ;)

Poświęć trochę czasu i też napisz o swoich super przeżyciach z gry! ;)

EDIT

Widać, że Rappelz jedną z fajniejszych gier MMORPG , patrząc po komentarzach ;)

Bxop3D.png

Sygnaturę wykonał SSW Attle ( czyli ja ) :)

Opublikowano

Moj start w rappelz byl mozna powiedziec na samym poczatku, kiedy wiekszosc grala nie na wyscigi, ale dla rozluznienia. Kiedy wazna byla gra zespolowa, a nie pet. Dobilem wtedy 32lv, nie bylem dosc ogarniety z takich grach. Pozniej (rok pozniej) stworzylem postac o tym samym nicku i wbilem ta sama klasa 153lv. Byl to bodajze wojownik, jak sie nie myle. TEn tank od Gai :D

61093c6efb.png

Opublikowano

Dobrych wspomnień nie mam, ale grałam gdy na serv'ie był tylko jeden WD i jego posiadaczem był Witmania ^^ Jedno info o pk'erze i Witmania się zjawiał i ubijał nup'ów. A tak nic ciekawego mnie nigdy nie spotkało poza złapaniem 2/2 aniołka (wtedy aniołek był wart 1/2 aukcji) ^^ jakoż, że grałam pet class kupiłam sobie 2x gnoll r7 i bronie do nich i expiłam solo o ile  pamiętam do 120lvl ^^

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam do was takie pytanko. Jaka była wasza pierwsza postać, ile czasu na nią poświęciliście, wasze upadki i powstania i miłe wspomnienia z gry ;) Myślę, że jest to fajne rozluźnienie, całkiem śmieszny, ciekawy temat ;)

Ja zaczynam!

Hmm.. pierwsza postać? Można powiedzieć, że w jakimś stopniu był to paladyn, lecz szybko się z niego rozmyśliłem i poleciałem na Zabójcę. Zabójcy dobiłem 151 lvl i poświęciłem na niego około pół roku ;) Najgorsza wpadka? Hmm.. Po nowym epicu 8.1/8.2 słyszałem o tamowaniu dusz potwórów, zaciekawiłem się tym i chciałem znów zacząć grę, szkoda tylko, że zapomniałem pasów do starego konta, przez co teraz zaczynam od samego początku ;P Ale moim największym wzlotem na pewno było wydropienie e-tyrana z pantery na Wyspie Adeptów xD Był to łatwy start, bo sprzedałem potem tą kartę za 500kk i kupiłem Harpię r7 st3 :) Poznałem też super przyjaciół i jestem zadowolony ze startu w Rappelz ;)

Poświęć trochę czasu i też napisz o swoich super przeżyciach z gry! ;)

EDIT

Widać, że Rappelz jedną z fajniejszych gier MMORPG , patrząc po komentarzach ;)

harpię st3 r7 za 500kk? chyba bez eq :PP.

Ja zacząłem grę od początku gdy był event w grudniu / styczniu. Dostawało się karty e-bałwana. Pamiętam, że stamowałem wszystkie  ( nie wiem jak, były chyba 4 karty ) i sprzedawałem o ile się nie mylę po 400kk szt. Dobiłem 90 i przestałem grać. Od niedawna znowu zacząłem grać i dropnęły mi 4 e-karty extra. 400 kk za sztukę. Kupiłem gluta r7, eq +15 dla niego i na razie expię ;p 1% za moba w pp, a mob schodzi w 2 sekundy. Polecam tą grę

Opublikowano

Zaczołem przywoływaczem i ciągle na nim gram. Expieni idzie mi powoli narazie tylko 106 lvl ;/. Moją największą wpadką było wypicie ss 200% na cv mając 77 poziom (byłem nie ogarniety i nie wiedziałem o ABSO). Jednym z pozytywncyh wrażeń było wylecenie e-tyrana.

Opublikowano

Zaczołem grać magiem chaosu, następnie po wbiciu 113 poziomu konto zostało okradzione. Pozytywnym wspomnieniem była pusta karta białego smoka już nie pamiętam gdzie dropła :D a i jeszcze dostanie peta od randomowego gracza (dał handel i nic nie pisał) jakiegoś nowego peta "pszczołe".

Opublikowano

Zaczołem grać magiem chaosu, następnie po wbiciu 113 poziomu konto zostało okradzione. Pozytywnym wspomnieniem była pusta karta białego smoka już nie pamiętam gdzie dropła :D a i jeszcze dostanie peta od randomowego gracza (dał handel i nic nie pisał) jakiegoś nowego peta "pszczołe".

Ose ;p.

Ale jeśli nie ma dobrych pp to nic może nie być warta, niestety to w tych petach trzeba znać ;/

Opublikowano

Ose ;p.

Ale jeśli nie ma dobrych pp to nic może nie być warta, niestety to w tych petach trzeba znać ;/

Co do pp to miała chyba 5 rozdanych umiejętności.

Opublikowano

Co do pp to miała chyba 5 rozdanych umiejętności.

W tym nie chodzi o to, ponieważ bestia ma przypisane jakieś pp przy złapaniu, i nie wiadomo jakie ma dopiero zobaczysz jak odkryjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...