Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki tryb ?

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki typ?

• FreeBuild
      0
    • FreeBuild+mody
      0
    • SkyBlock
      0
    • SkyBlock+Mody
      0
    • Parkour
      0
    • MiniGames
      0
    • PvP
      1
    • NetWork
      0
    • Survival+Mody
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanko do osób, które często grają w Minecraft'a.

Jaki typ serwera jest według Was najlepszy, ponieważ chcę zrobić serwer tylko nie wiem dokładnie jaki.

Poniżej podaję tryby, które jestem w stanie zrobić i najbardziej chcę (w komentarzach możecie własne propozycje dać):

- FreeBuild

- FreeBuild+Mody

- SkyBlock

- SkyBlock+Mody

- Survival+Mody

- Parkour

- MiniGames (kilka minigier)

- PvP

- NetWork (może to będzie najlepsze rozwiązanie, każdy znalazłby coś dla siebie)

Proszę zagłosować w ankiecie, każdy serwer byłby dociągnięty więc nie piszę co dokładnie się znajdzie na serwerze. Możecie także napisać w komentarzach co mogłoby się znaleźć na takim trybie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Survival + mody < 3 jednak jest to dosyć ryzykowne, wymaga od graczy ściągania paczek itd, a nie każdemu się chce dla jednego serwera. Dlatego musiałby być bardzo wyjątkowy taki na którym chciało by się spędzać cały swój minecraftowy gameplay, najlepiej nie przesadzać z surowcami bardziej skupić się na teamplayu/layoucie, pamiętam kiedyś był taki mod który dodawał światło z pochodni podczas trzymania jej w ręce, to było bardzo ciekawe. Poza tym mod pam harvest, jest genialny dodaje mnóstwo nowych roślinek i jedzenia, animated player mod - animacje postaci wooot!, shelf mod - szfki z itemkami wygląda świetnie tu ss> http://minecraftworld.files.wordpress.com/2011/07/kitchencabinets.png, a poza tym mo'creatures, moze jeszcze jakieś na nowe mobki.

Opublikowano

Co do slotów jest to do ustalenia.

Dzięki za opinię.

SkyBlock+Mody / Survival+Mody

Ktoś jeszcze chciałby się wypowiedzieć ?

Opublikowano

A ja bym zagrał na MiniGames lub na SV+Gildie ale żeby się wyróżniał na tle innych serwerów to byłoby ciekawe ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...