Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Jaki typ serwera ?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, założyłem serwery:  PvP i kwadratowa masakra i nic nie udało się przyciągnąć 10 graczy...

Więc tak w pluginach siedzę około 2 lata i nie pobieram paczek tylko robię od początku do końca. (nie piszę)

I dobre nawet robiłem reklamy no ale nic nadal nie dało graczy.

Prosiłbym was abyście jaki chcieli TRYB Serwera (TAKI ,ABY DAŁO SIĘ WYKONAĆ :))

#---

#

# Drake MpcForum!

#

#---

Opublikowano

Najlepiej był by to autorski server. Takiego jakiego jeszcze nie było, a co do trybu to polecam RPG.

|| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 ||

Opublikowano

@UP Najlepiej autorski też ta kwadratowa masakra była autorska no ale nazywała się kwadratowa maskara ,aby przyciągnąć graczy. A co do RPG to byłoby dobry pomysł ale jeszcze poczekam na inne opinie.

#---

#

# Drake MpcForum!

#

#---

Opublikowano

Wdg. mnie liczy się  POMYSŁ NA SERWER, czyli co z tego że zrobisz autorskie pluginy, super mapa, ale to będzie survival.... No i pogra tam max. 10 osób, ponieważ w Polsce jest ogromna ilość serwerów typu survival, freebulid itp.

Zrób np. serwer RPG, gdzie jest kampania, rozwijanie postaci itp. Tego nie ma w Polsce dużo, wręcz bardzo mało.

To tylko moje zdanie, ale nie wiem co inni o tym sądzą :)

Opublikowano

Zrób serwer HARDCORE :) Zadbaj oto żeby był dokończony spawn,żeby niebyło lagów podczas pvp,Dobry plugin na gildie.To napewno przyciągnie z 30 - 40 osób teraz dzieci co maja 12 lat wzorują się na Bremu,Denku itp a oni grają na Hardcore więc wiesz :)

Opublikowano

Zrób nowoczesny serwer RolePlay. Gangi, Policja, więzienie, narkotyki, auta. Musisz uderzyć w to, czego jest mało na rynku, co interesuje graczy... 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Heh, tak się złożyło, że zapisałem się ostatnio na ten Twój serwer Kwadratowa Masakra i szczerze mówiąc nie dziwię się że nie było nawet 10 graczy. Dla czego? Powód jest prosty, gdy wbiłem na serwer nie należałem ani do blue, ani red, a podanie składałem. Widziałem kilka innych osób, którzy też z tego powodu wyszli z serwera.

@topic

Jak dla mnie idealnym trybem byłby serwer Sky Block połączony z mini grami w których warto by było grać, bo by się opłacało, np.: za wygraną rundę na Mob Arenie dostaje się spawner wybranego moba, czy coś w tym stylu. Oczywiście mini gier powinno być na takim serwerze dużo, nie tylko Mob Arena ;)

Co do @up to raczej serwer roleplay nie wypali, wiele osób podjęło się robić taki serwer, a graczy nie było.

Opublikowano

Czysty survival nie opłaca się a nad hardcore zastanowię się :).

@UP Skrypt na gildie był zrypany i nie dało się dodać jak nie jesteś w grze.

#---

#

# Drake MpcForum!

#

#---

Opublikowano

co do serwera 

to mozesz lub jezeli chcesz to mozesz 

zrobic cos takiego autorskiego Polecam

SAMP-Minecraft-GTA.PL ROLEPLAY

Daje Like bo moge 

Minecraft - zarzadzanie-serwerem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...