Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najnowsza wersja PSP

FraderPaeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jaką polecacie wersję konsoli? Mam na oku 1004 Street, a waszym zdaniem? Nie potrzebne mi jest WiFi ani żadne inne bajery PSP bo po co mi? Chcę tylko na niej grać ;)

Stary mylisz konsole. Ta wersja to jest zwykłego PSP tego stareszego. A najnowsza to jest ps vita. Jezeli chcesz najnowsze ale starsze zwykle psp to e-1004 a jezeli chcesz najnowsze to ps vita. 

Tym sie rozni psp od ps vita 

http://prntscr.com/3qr5jq

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Jeżeli chcesz normalne psp to się nie opłaca najnowszego kupować. Najlepsze wersje to 2000 i 3000. (2001, 2002, 2003 itd)

Jeżeli chodzi ci o najnowszy model handhelda to ps vita

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Ludzie, wy naprawdę jesteście tak tępi i nie umiecie czytać. Kurwa powtarzam ostatni raz, PSP a nie PS Vita pytam o najnowszą wersję PSP A NIE PS VITA !!!!!!!! Japieprze jakie gimby..

Opublikowano

lol ludzie PS Vita to nie PSP jesli juz chodzi o najnowsza wersje psp to e 1004 street wyszla po PSP GO odswierzyli stara e1004 ja mam ją i jest bardzo fajna wifi nie ma bo nie potrzebuje ale polecam.

PS Vita nie polecam  dopoki nie ma przerobki ceny gier sa kosmiczne ale konsola tez fajna

Opublikowano

Najnowsze PSP to street e1004. PS Vita nie zalicza się do rodziny PSP bo to zupełnie inna generacja. Jeśli nie potrzebujesz WiFi itd. to opłaca się. Ja mam wersję 3000 z WiFi ale od paru lat go nie używam bo po prostu prawie nikt na multi już nie gra ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...