Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie wysłać ticket, że ktoś cheatuje?

FireShield

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, gdzie wysłać ss'a, że ktoś używa jakiegoś hacka/cheata ?? 

Jest na to jakiś specjalny support? Prosiłbym o link :)

lucyfergif.gif

Opublikowano

myślisz że to działa to jest tylko kolejny program mający na celu wyłudzenie kont od głupich graczy ....

░.░░░.░.░▄▀░.▀▀░
░.░░░.░.▀░░░.▀░░

░.▄▄░.░.░▀▄░.▄▄░

Tiermonster skin ward free

Specjalista
Opublikowano

myślisz że to działa to jest tylko kolejny program mający na celu wyłudzenie kont od głupich graczy ....

Jak to konta wyludza? Ten program daje timer (ban)

skiny (bez bana)

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Polaku, biedaku, cebulaku. Jakim cudem taki program może ukraść nam konto skoro nikt nie jest na tyle głupi by rejestrować sie z tym samym hasłem jak w LoLu? Zresztą odzyskać konto to banał więc błagam nie wypowiadaj sie jak nie jesteś w temacie.

Za MK Jogo nie ma bana jeżeli nie używasz timerów bo pisano gdzieś tam, że skiny jednak można - zresztą i tak by nie wykryli bez dowodów w postaci filmu/ss'a z widoku 'hackera'.  A po 2 reportowanie kogoś bo timery wypisały mu na chacie coś to nic nie znaczy bo równie dobrze mógł ktoś kogoś prowokować by go reportować - nigdy nie wiadomo. To tak jakbyś reportował typa bo napisał "mam bola".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...