Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oplaca sie pisac do supp?

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.
Opłaca mi się pisac do supporu o trollach? Chodzi mi o pewnego gracza "polskiego" -_- Który miał 1/19, niby raz sie zdarzy ale jeszcze w historii miał gre 1/15 no to raczej nie przypadek... a że ci ludzie niszczą tylko gry mam pytanko czy Rito na to reaguje? Same reporty wystarcza? 
PS: to nie płacz ale takich ludzi powinni tępić :) Gra była wygrana bo przynajmniej reszta ludu była ogarnięta 

Opublikowano

Witam.

Opłaca mi się pisac do supporu o trollach? Chodzi mi o pewnego gracza "polskiego" -_- Który miał 1/19, niby raz sie zdarzy ale jeszcze w historii miał gre 1/15 no to raczej nie przypadek... a że ci ludzie niszczą tylko gry mam pytanko czy Rito na to reaguje? Same reporty wystarcza? 

PS: to nie płacz ale takich ludzi powinni tępić :) Gra była wygrana bo przynajmniej reszta ludu była ogarnięta 

To samo miałem ostatnio ,ziomek chciał sobie zrobić elo hell i specjalnie spada :(. Garen 0-27 i gra pograna (kij z tym ,że potem za niego golda nie dostawali jak lb 11/6).

Pisz ,pisz! Tylko podaj dowody ,że to specjalnie.

Specjalista
Opublikowano

Nie ma sensu, odpisza ci ze masz od tego reporty.

No a pewnie gówno z tym zrobią tylko taki jebaka gry niszczy, napiszę do suppu a jak mają to w dupie to ich sprawa potem hajs się nie zgadza bo malo graczy...

Opublikowano

Pisz... ;) Takich Noobow Trzeba Tempic...

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

Jak masz dowody itd, to możesz napisać. Co Ci szkodzi? Ogólnie to ważne raporty są. Ale do supportu możesz to zgłosić.

Oj kolejny Kid Mod który rzuca słowami...

Support nie reaguje na raporty w sprawie feedowania, po coś jest Trybunał. Feedować każdemu się zdarzy, ewentualnie możesz zgłosić osobnika po grze za "Unskilled Player" co jedynie może osłabić mu przeciwników w normalnych grach.

Opublikowano

Nie ma po co pisać do supportu, oni nic z tym nie zrobią. Po prostu reportuj takich ludzi za "unakilled player".

76561198053546969.png

Opublikowano

Nic mu nie zrobią nie każdy jest najlepszy. Masz od tego raporty możesz go jedynie zgłosić jeżeli feedował specjalnie albo był na prawdę tak mocno słabym graczem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...